Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

wysokie podbicie u dziecka

Polecane posty

Gość gość

witam otóż mam pytanie czy nie znacie jakiejś strony z bucikami dla dzieci, moje dziecko ma wysokie podbicie i ciężko z bucikami a zaczyna juz chodzic na wiosne chciałam jej kupic jakies fajne buty na wiosne najlepiej botki oraz adidasy bo na sandałki za wczesnie pomozcie

Gość gość
Emele powinny być dobre.

Gość gość
Potwierdzam. Emele sa super pod tym wzgledem. Nic innego sie nie nadawalo

Gość gość
Mój syn też ma wysokie podbicie.. niestety każde buty trzeba mierzyć. Musisz pochodzić po sklepie z dzieckiem, nie ma wyboru. Nic przez internet! To nie ma tak, że podam Ci markę i już po kłopocie.. My często musimy się nachodzić, namierzyć, żeby coś znaleźć. Nawet buty tej samej firmy raz pasują, a raz nie.. cdn.

Gość gość
Nasza ulubiona to Elefanten, ale nie każdy model pasował na stopę synka.. i nawet te oznaczenia, że niby MIII, MIV na nic się zdały, bo raz wszedł w tęgość MIII, a w inny rodzaj buta MIV nogi w ogóle nie dało się wsadzić. Niestety bywa tak, że muszę mu kupić but, chociaż nei jestem nim szczególnie zachwycona, ale cóż.. ma ciut ponad 2 lata, może teraz będzie łatwiej? W każdym razie zawsze buty mu mierzę.. różnych marek, różnych firm.. tańsze, droższe, skórzane, materiałowe, zwykłe... zależnie od przeznaczenia. Najważniejsze, żeby były miękkie, tzn. zginały się w palcach (1/3 długości buta), a nie w połowie ( a takich jest sporo), lub niemal w ogóle.

Gość gość
Też mamy ten problem. Ja kupuję buty coolclub ze smyka. I potwierdzam, że trzeba buciki mierzyć.