Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

mój były niszczy mi życie...

Polecane posty

Gość gość

Mija pół roku od rozstania. A on nie daje o sobie zapomnieć... Śledzi mnie, dzwoni, wysyła obraźliwe sms-y, wystaje pod moim domem.. Zgłaszałam spraw na policję ale stwierdzili że mam za mało dowodów obciążających.. I sprawę wycofano.. Ostatnio zaczęłam spotykać z innym mężczyzną... Były wyczaił oczywiście i znowu mnie nęka,obraża... On rujnuje mi życie..

Gość gość
A za przeproszeniem czy ten obecny nie może wp******ic temu bylemu?

Gość gość
to naslij na niego pare kolegow, niech mu wperdola

Gość gość
tacy sa faceci

Gość gość
Nie chcę wciągać go w walkę z psychopatą... To początki znajomości... Jak pozbyć się tego natręta... Już nawet dobierał się do mojego samochodu.. Pospuszczał powietrze w kołach... To prawdziwy psychol...

Gość gość
No tak, jakby takie coś przytrafiło się tuskowej, to zaraz by ochronę miała ( tfu), ale zwykły czlowiek jest pozostawiony sam sobie. Po co nam takie służby, które nie wspierają zwyklych ludzi, to od nich pochodzi największa część podatków i zwykli podatnicy na nikim nie pasożytują, ani nikogo nie okradają, w przeciwieństwie do rządzących i wielu innych pasożytniczych zawodów.

Gość gość
Jak cię zadźga gdy będziesz wychodzić z pracy/kościoła (autentyczne przypadki) to dopiero będą załamywać ręce i pytać "jak to się mogło stać?". Współczuję Ci. Jako ciekawostkę w temacie męskiej agresji wobec kobiet, podam że najczęstszą przyczyną zgonu kobiet w ciąży w USA jest morderstwo.

Gość gość
Pani prokurator powiedziała mi że dopuki nic mi nie zrobił nie ma dowodów obciążających ...

Gość gość
no to postaraj sie o dowody . wiesz co to jest Stalking? poczytaj w necie. moj byly jeszcze pare tygdoni temu tez mnie teroryzowal przez pol roku. az w koncu sie wk/urwilam i zadzwonilam do jego szefa w pracy i mu opowiedzialam wszystko co moj byly w pracy wyprawia i jak temu panu szkodzi, ze n.p okrada go itp szef mi uwierzyl i kazal mi wszystkie smsy od tego sku/wysyna mu przeslac. potem przeprwadzil ostra rozmowe z nim i wiem, ze jego szef tylko czeka na okazje aby go wyj/ebac z pracy a ja mam spokoj. dzieki Bogu tylko, ze ja mieszkm za granica i moge rowniez wystapic do sadu o sadowy zakaz do kontaktowania mnie. za kazde przekroczenie bedzie musial placic. jeszcze jeden sms i tak zrobie. po prostu. BRON SIE ! OBOJETNIE JAK! szukaj dowodow i swiadkow

Gość gość
Pani prokurator powiedziała mi że dopuki nic mi nie zrobił nie ma dowodów obciążających .. x co to ze debilka, jak to nic nie zrobil a stalking to niby co to jest, nie przestepstwo?

Gość gość
Powiedziała że stać samochodem może wszędzie,bo jest taksówkarzem. Dodała żebym go sprowokowała żeby zebrać twardsze dowody...

Gość gość
co to ze debilka, jak to nic nie zrobil a stalking to niby co to jest, nie przestepstwo? a o mądralińska, że muszą być konkretne dowody ze to on, zdjęcia, świadkowie itp, bo inaczej ta pani prokurator może sobie wnieść akt oskarżenia, ale w sądzie obrońca faceta ja śmiechem zabije