Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

moja ciąża , a szwagierka

Polecane posty

Gość gość

Postanowiłam napisać licząc na dobre rady od was :) Mam problem z siostrą męża. Jestem w początkach ciąży i pomimo tego , że na siłę chce być chrzestną to bombarduje mnie telefonami w ciągu dnia. Jest sporo młodsza ode mnie , chce się wpraszać do mnie do domu z jakimiś wypitymi kolesiami, w głowie jej tylko dyskoteki, jednorazowy sex. Każdego dnia zasypuje mnie takimi rewelacjami że ile wypiła, komu zrobiła loda itd. Mąż się za nią wstydzi i każe mi ją olewać ,ale i tak potrafi zasypać mnie smsami. Jak mam się od niej uwolnić ?? :(

Gość gość
Zapomniałam dodać że jest rozpieszczona do granic możliwości. Nie zna słowa -nie . Nie uczy się, nie chce pracować , tatuś spełnia jej zachcianki .

Gość gość
a co ma twoja ciąża do tego?

Gość gość
Chcę mieć trochę spokoju, móc się wyspać niż odbierać o 5 rano telefon od skacowanej szwagierki. Ostatnio wychodziłam ze szpitala i zapytałam o pomoc , aby mnie podwieźć do domu. Autem 20 minut jazdy i kazała 50 zł sobie zapłacić. Podziękowałam. Znosi mi ostatnio ciuszki niemowlęce z ciucholandu :P , bo wg niej już jest matką chrzestną . Rządzi się na maksa i nawet wybrała imię dla dziecka. Napala się że nauczy nasze dziecko pić wódkę i podrywać facetów lub laski :P

Gość gość
ale jesteś popieprzona :O