Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Moja dziewczyna urodziła nie moje dziecko Co mogę zrobić?

Polecane posty

Gość gość

Dowiedziałem się o tym przez przypadek w szpitalu jak dziecko było chore. Czy mogę moją dziewczynę wyrzucić wraz z jej dzieckiem wyrzucić z mojego mieszkania? Czy jestem jakoś prawnie zobowiązany?

Gość gość
powinienes widzeic ze nie jestes ojcem !Szczera nie była ,mimo to zamieszkala z tobą?

Gość gość
Powiedz jej że usłyszałeś podczas choroby że to nie twój dzieciak, jak pójdzie w zaparte, to rób test na ojcostwo! Wywal ją, ma rodziców niech spiernicza do nich albo do tatusia!

Gość gość
Współczuje, trafiłeś na szmatę

Gość gość
Skonsultuj się z prawnikiem, im szybciej się za to weźmiesz tym lepiej dla ciebie, żebyś nie płacił na nie swoje dziecko

Gość gość
może najpierw testy na ojcostwo

Gość gość
Masz 6 miesiecy od urodzenia dziecka zeby zaprzeczyc ojcostwo takze pilnuj terminu bo później bedziesz skazany na alimenty mimo ze nie jest twoje.

Gość gość
badania! godzicie sie czesto na wychowywanie nie swojego dziecka ! zwyczajnie udajesz !! jestes nieodpowiedzialny!

Gość gość
Zaprzeczasz ojcostwo, wymeldowujesz byłą i dziecko i już dalej to nie twój problem.

Gość gość
Badania wykonałem jednak długo czeka się na wyniki. Jestem pewien, że to nie ja jestem ojcem jednak trochę szkoda mi tego dzieciaczka bo on w sumie tak samo jak ja jest pokrzywdzony. Jednakże nie potrafię się nim opiekować znając prawdę. To strasznie boli bo to moja pierwsza dziewczyna i miałem nadzieje, że również jedyna. Chciałem się jej oświadczyć, chciałem by była moją żoną a teraz wszystko się rypło :(