Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kaja888

Czy da się unieważnic takiego negatywa na allegro?

Polecane posty

Gość Kaja888

Chodzi o to, że na Allegro miałam na sprzedaż kartkę na chrzest, jedną sztukę. Jakaś kobieta była zainteresowana i zadawała pytania na temat tej kartki, podała już imię dziecka do spersonalizowania, datę chrztu, pytała czy wymyślona przez nią treść życzeń nadaje sie do tej kartki itd i trwalo to cztery dni. Wieczorem tego czwartego dnia kto inny kupił tą kartkę bez żadnych pytań. I teraz ta pierwsza zainteresowana ma do mnie pretensje, że ona niby zamówiła tą kartkę, a to nieprawda bo dopóki jej nie kupiła nie miala przecież do niej żadnych specjalnych praw :o Teraz odgraża się, że jeśli kiedykolwiek cokolwiek będę chciałą sprzedać ona to kupi i wystawi mi negatywa bo zasłużyłam :o Czy w razie czego mogę jakoś unieważnić taką niesprawiedliwą negatywną opinię? W ogóle co za zawzięta baba :o Tak jakby mało było kartek na allegro i w całym internecie :o

Gość gość
Tylko sąd.

Gość gość
łojezu ale babsztyl Ci sie trafil. uniewaznic negatywa mozna za zgoda obu stron. nie wiem jak by to wygladalo w Twojej sytuacji. naprawde wspolczuje, tacy ludzie powinni miec specjalne miejsce w piekle 🖐️