Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy powinienem się do niej odezwać?

Polecane posty

Gość gość
jak dała kosza to możesz dostać drugiego przynajmniej będziesz bardziej pewny kosza. Jeżeli nie związek to spróbuj jako koleżeństwo. Może się okazać że po poznaniu Cię coś się zmieni

Gość gość
gość 17:57 masz rację. Jako znajomi można spędzać czas a potem coś może wyjdzie. Trzeba się poznać na początku zanim człowiek sie zaangażuje w głębszą relacje.

Gość gość
Autor gdzieś zaginął, i raczej się nie dowiemy co wyszło.

Gość gość
Pisał jak był w potrzebie a teraz ma was gdzieś.

Gość gość
Nie wiem co w tym złego, że się do niej odezwiesz. Chcesz się na nią dąsać do końca życia, bo nie padła kiedyś tam w twe ramiona? Zawsze się można odezwać, przecież nie będziesz na dzień dobry prosić o jej rękę :-) Bądź zwyczajnie miły i przyjazny, a co będzie dalej, to czas pokaże.

Gość gość
smutne jest to ,że ludzie zadają innym pytania odnosnie swoich prywatnych spraw :( przecież to ja powinienem sam wiedzieć, czy sie odezwac czy nie .Jesli nie to ,trudno :( nikt tego od nikogo nie wymaga:( będziesz szczęsliwszy wsród innych ,to najważniejsze

Gość gość
Jak nie spróbujesz to się nie dowiesz. Może i ona przemyślała, że nie pownno być tak jak jest ale no co się nie odezwie. Będzie trzymać wszystko w sobie ale nie da poznać po sobie że coś ją gryzie. Napisz na początek esemesa, bo tak od razu dzwonić to może nie. Daj jej chwilę jak się odezwie fajnie,działaj dalej a jak nie trudno.

Gość gość
Autor wiele o tej sprawie nie napisał,więc jak co kolwiek mamy doradzić?

Gość gość
Napisz do niej. Zwykłe hej, co słychać. Dużo cię nie będzie to kosztowało a może rozwinie się rozmowa.

Gość gość
Autor już dawno zapomniał o tym temacie.

Gość gość
gość 19:42 pewnie masz rację,może człowek zapracowany to i z głowy ucieklo

Gość gość
zachowaj godnosc nie odzywaj sie ona i tak juz pewnie skaczepoinnym penisie malo ktora kobieta potrafi byc sama jak juz to teporzadniejsze aich jest naprawde malo wiec szanse ze twoja taka bylatez sa bardzo male

Gość gość
odezwij sie ,bo życie jest za krótkie na zastanawianie sie ..czy warto ,czy nie zyjemy dosłownie 5 min na tym świecie i niewiele z tego mamy

Gość gość
ty nie oceniaj innych według siebie ! Kobieta ceniąca sie nie musi skakać po penisach !!!! wybacz i daruj sobie takie inwektywy :(

Gość gość
autorze? odezwałeś się do niej?

Gość gość
gość 19:45 nie wiemy jaka ona jest i nie ma co oceniać że już ma innego. Może czeka na jego *******mo że padły jakieś tam słowa i znajomość się zakończyła. Moim zdaniem gdyby była jakaś szurnięta by mu pisała, dzwoniła po nocach. A jeśli tego nie robi może być normalną osobą wartą uwagi,ponownej rozmowy.

Gość gość
19:45 to jest rozumowanie troglodyty. Współczuję, że masz takie kiepskie doświadczenia z kobietami.

Gość gość
szurnięta nie lecz nadwrażliwa

Gość gość
19:53 pewnie go puściła kantem i teraz wszystkie wrzuca do jednego wora. Na tym świat nie polega,wszystkich nie da oceniać na jedno kopyto. Każdy jest inny,są różne sytuacje gdzie ludzie się rozstają ale żeby tak od razu mówić,współczuję.

Gość gość
Większość kobiet bywa nadwrażliwa;-) tak kilka dni w miesiącu conajmniej.

Gość gość
a co ma piernik do wiatraka albo cenienie sie przez kobiete a chec poskakania po penisie ? :D czylico inteligentne kobiety nie lubia sie doopczyc?:D a moze zwlaszcza ze to ona go olala to ci siewydaje ze bedzie miala terazzalobe przez miesiac zanim poskacze sobie po innym?ogarnij sie kobieto za dlugo zyje na tym swiecie zeby sobie wyrobic opinie na podstawie wypowiedzi jedenj forumowej cnotki...spotykam sie zkobietami i widze jakie sa z nich ziolka :/ czasami maja mezow chlopakow innym razem sawolne wszystkie laczy jedno sa wzglednie dobrze wyksztalcone bo lubie kobiety na jakims poziomie wiec nie rob z nich wiejskich idotek za chwile kobiety nie potrafia zyc bezuwagi facetow popadaja w depresje bedac singielkami sluchaj ziomek chcesz sie do niej odezwac ?ok odezwij sie ale z gory to traktuj jako "przyjazn" z profitami czyli licz sie z tym ze dla niej juz zawsze bedziesz aseksualny i bedziesz sie czul jakpiate kolo u wozu czekajac na swoja kolej ze moze kiedys bedzie okazja kiedy rzuci ja facet a ty ja pocieszysz tak czy inaczej jesli z toba bedzie to tylkoz nudow!! i sma sumarum cie rzuci wiec jesli c hcesz miec z nia kontakt to miej scos z tego jakis powod dobry np oplaca ci sie to w momencie kiedy ona ma duzo kolezanek moze cie z kims poznac a tak to sobie daruj kobiety sa bezwzgledne

Gość gość
19:58 chłopie nie masz szczęścia w miłości i tyle. Przykro mi, że znasz tylko jeden typ kobiety, ale to w końcu nie nasza wina.

Gość gość
taak wokól same łatwe panny, takie które wykorzystują innych :( nie prowokujcie !

Gość gość
fakt nie mam szczescia w milosci kochalem tylko 3 kobiety w zyciu nie liczac mamy oczywiscie wszystkie 3 byly cudowne rozstawalismy sie z mojej winy zlego slowa o nich nie moge powiedziec a juz na pewno ze mnie zdradzaly bo ja dobrze dobieram kobiety nigdy nie zwiazalbym sie z taka albo probowal nawiazywac kontakt do kobiety ktora ma mnie w doopie tak jak kolezanka autora kochalem tylko 3 bo naprawde wartosciowychh kobiet to ze swieca szukac za to spalem z dziesiatkami okolo 70 i wiem jakie sa kobiety po prostu znam sie na kobietach mam duze doswiadczenie od kasjerek w cukierni po dyrektorki szkol moj najdluzsz zwiazek mial 5 lat i to chyba tylko dlatego ze jestem takim dobrym kochankiem moze nie jestem mistrzem w relacjach dlugoterminowych ale wiem zeby cokolwiek wydarzylo sie pozniej musi najpierw zaiskrzyc i zrobisz z siebie idiote jesli bedziesz skomlec o kontakt do niej kobiet jest pelno jak ktos wyzej napisal zarejestruj sie na badoo i hulaj dusza sam jestem po kilku fajnych randkach przez swieta dam ci dobra rade jezeli chcesz doprowadzac do szybkiego seksu to maksymalnie na druugiej randce musisz im to dawac dozrozumienia ze szukasz tylko seksu i jesli kobieta cie lubi to ci go da bo sama ma na niego ochote a czasami naprawde fajne kobiety potrafia byc same po rok czasu bez bzykania nie zwiaza sie z pierwszym lepszym zeby sobie tylko zaroochac za to pojda w tango ze sredniakiem z wygladu jesli masz fajne poczucie humoru np wiem sam po sobie szalu nie robie z wygladu takie6+ jak sie fajnie ubiore to w porywach do 7 a bzykalem mega sliczna doopke w niedziele u niej w domu ! drugie spotkanie! ogolnie nie polecam walic lasek na tony w poczatkowej fazie jest to super w sumie dalej jest hehe ale ostatniio zauwazylem ze budze sie rano jakis zestresowany zadajac pytanie czy kiedys zwiaze sie na powazni czy zaloze rodzine bo to moje marzenie po prostu nie czuje sie jeszcze gotow

Gość gość
Kobiety są be, ale za to z ciebie "porządny gość "taki erotoman gawędziarz.

Gość gość
Wyślij jednego esemesa i czekaj. Nie bądź natarczywy.

Gość gość
Tylko upewnij się, że numer telefonu ma wciąż ten sam :-)

Gość gość
nie wiem czy ten sam, jeszcze nie próbowałem :)

Gość gość
jak esemes dojdzie to ten sam,a jak się odezwi ktos inny to ci to po prostu napisze

Gość gość
Moja babcia na ten przykład by nie odpisała:-D