Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jak naprawić to co zepsułam?

Polecane posty

Gość gość

słuchajcie potrzebuję waszej porady i to koniecznie jak najwięcej. Zrobiłam z siebie totalną idiotkę. Zauroczyłam się w chłopaku. Już jakieś 3 lata temu. Znamy się ze szkolnych lat. Wtedy odnowiliśmy kontakty z grupą i go zobaczyłam. Do tej pory mam dreszczyk jak o tym pomyślę. Nie dość, że jest fantastycznie ciepły, lubi dzieci, ludzi, jest dżentelmenem, nie pije to jeszcze jest nieziemsko przystojny. Wspominaliśmy wtedy stare czasy a ja się totalnie wygłupiłam.. niby wszystko było ok ale strzeliłam taką głupią gafę (nawet nie będę opisywać bo mi wstyd jak cholera). W skrócie on może myśleć, że jestem debilką i to jeszcze łatwą a tak nie jest. Przy tych wspomnieniach doszło do tego, że się też przyznał, że kiedyś się we nie podkochiwał. Od tamtej pory ciągle się gdzieś przewiał w mojej głowie. W święta odwiedziłam dom rodzinny (na co dzień studiuję) i zobaczyłam go ponownie w kościele. Nie wiem co on ma w sobie takiego ale wszystko wróciło. Nigdy czegoś takiego nie czułam mimo iż próbowałam z kilkoma mężczyznami. Czuję jakby wszystko mi mówiło, że to ten jedyny z tym, że on sam chyba tylko mnie lubi. Co robić? Czy jest szansa, że jakoś zmyję to złe wrażenie? Dodam, że sam stwierdził, że fajna i dobra ze mnie dziewczyna ale nic nie zrobił. Ja już próbowałam jakoś go przyciągnąć. Zaprosiłam na bal i było swietnie (on też tak mysli). Wiem też, że jest heteroseksualny i obecnie nie ma nikogo. Poradźcie coś bo trochę się boję, że znowu coś zniszczę a bardzo mi na nim zależy. Z natury jestem raczej dobrą osobą i nigdy bym go nie skrzywdziła więc możecie być spokojni :) Przepraszam jeśli jest to chaotyczne bądź są błędy ale musiałam pisać szybko

Gość gość
możecie mnie uznać ze nienormalną ale od dwóch dni czuję się jak w innym świecie, nie jestem w stanie się pozbierać. On tak bardzo poruszył moje serce. Błagam Boga, żeby pozwolił nam chociaż spróbować. Jestem w stanie nawet iść na pielgrzymkę do Częstochowy w tej intencji jeśli będzie mi dane.

Gość gość
pomoże ktoś? :(

Gość gość
ty przestan dziewo pisac pod inymi tematami wyciagfgasz jakieś smieszne temaciki idiotko

Gość gość
Zagadaj go o jakieś notatki albo o kontakt do jakiś waszych znajomych a na,samym końcu zapytaj co u niego jak życie mu sie uklada i czy ci nie pomoże w załatwieniu czegoś wymyśl może praca ,przejazd gdzieś,wycieczka o dużo można sie zamowic

Gość gość
nie rozumiem? piszę tutaj pierwszy raz a jak ktoś przed mną miał taki temat to nie moja wina. Poproście tą osobę o dane jak nie wierzycie ja mogę napisać od razu imię i wiek (może bez nazwiska): Justyna, lat 22. Nie ma siły żeby się to zgadzało.

Gość gość
gość 20:48- dzięki pomyślę nad tym :)