Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość414

Laser Delux KRAKÓW

Polecane posty

Gość gość
Gorąco polecam depilacje laserową firmy DeLux osobiście korzystam z gabinetu znajdującego się w Kaliszu jestem bardzo zadowolona z efektów już po 3 zabiegu jeśli ktoś jest zainteresowany mam do zaoferowania rabat -20% na pierwszy zabieg promocja obejmuje na trenie całej Polski zainteresowane osoby proszę o kontakt na adres kasiachojnacka11@wp .pl

Gość gość
Gorąco polecam depilacje laserową firmy DeLux osobiście korzystam z gabinetu znajdującego się w Kaliszu jestem bardzo zadowolona z efektów już po 3 zabiegu jeśli ktoś jest zainteresowany mam do zaoferowania rabat -20% na pierwszy zabieg promocja obejmuje na trenie całej Polski zainteresowane osoby proszę o kontakt na adres kasiachojnacka11 @wp.pl< /a>

Gość gość
Cześć dziewczyny, oferuję 20 % zniżki na wszelkie zabiegi w Laser Delux na terenie całej Polski. Później same możecie dzielić się zniżkami i mieć dzięki temu darmowe zabiegi. Sama robię zabiegi na pachy i bikini, mogę podzielić się szczegółowymi informacjami na temat zabiegów i zniżek. Serdecznie polecam oraz zapraszam do kontaktu ze mną : 603 916 774 lub mailowo zaante@o2.pl

Gość gość
witam, bylam w Krakowie w salonie Laser De Lux. Jestem bardzo zadowolona z efektow, oczywiscie mam zamiar kontynuowac zabiegi, wiec jesli ktoras Pani jest zainteresowana depilacja i chcialby mniej zaplacic za pierwsza wizyte to chetnie ja polece. Oprocz stadardowej znizki 20% dostanie ode mnie extra 20 zl. Miasto nie ma znaczenia, bo promocja obowiazuje na terenie calego kraju. kontakt: vandalen@wp.pl

Gość gość
Cześć dziewczyny, oferuję 20 % zniżki na wszelkie zabiegi w Laser Delux na terenie całej Polski. Później same możecie dzielić się zniżkami i mieć dzięki temu darmowe zabiegi. Sama robię zabiegi na pachy i bikini, mogę podzielić się szczegółowymi informacjami na temat zabiegów i zniżek. Serdecznie polecam oraz zapraszam do kontaktu ze mną : 603 916 774 lub mailowo zaante@o2.pl

Gość gość
Ja od jakiegoś czasu korzystam z usług salonu www.sofibeauty.pl. Teraz zapisałam się na depilację laserowa bikini. Koniec z tymi kłopotliwymi włoskami.

Gość gość
Cześć dziewczyny, oferuję 20 % zniżki na wszelkie zabiegi w Laser Delux na terenie całej Polski. Później same możecie dzielić się zniżkami i mieć dzięki temu darmowe zabiegi. Sama skonczyłam robić depilacje laserowa bikini i pachy, teraz zaczynam już nogi. Efekty super, jestem mega zadowolona dlatego mogę podzielić się z Wami szczegółowymi informacjami na temat zabiegów i zniżek. Serdecznie polecam oraz zapraszam do kontaktu ze mną : 537394743 lub mailowo a.mergist@vp.pl

Gość gość
Witam. Nie polecam wizyt w Laser Delux. Byłam tam dwukrotnie. Wykonywałam zabiegi uzupełniające. Szósty zabieg na nogi i górną wargę. (poprzednie robiłam w innym gabinecie). Nie byłam zbyt zadowolona ale niedawno wybrałam się ponownie. Znów te same partie. Niestety zabieg nie przyniósł właściwie żadnych efektów. Włosów miałam już mało ale dalej rosną tak jak rosły. Mam wrażenie że panie z tego gabinetu celowo ustawiają za niską siłę lasera aby wrócić ponownie.

Gość gość różowy
Hej! W Laser Delux też mają Light sheer duet! i ten nowy desire, ja mam pakiet, gdzie kilka zabiegów wyszło gratis, a wcześniej korzystałam ze zniżki -50% za polecenie znajomego, polecam, bo profesjonalna obsluga mila, kawka pyszna i efekty wow

Gość acyk
Cześć, jakby ktoś chciał zniżkę 20% to napiszcie do mnie na maila: alicya.korzeniowska@gmail.com Ja polecam gabinety, robiłam depilację IPL i jestem bardzo zadowolona z efektów i obsługi :)

Gość pola9002
A słyszeliście o klinice SCM estetic? Bo tam chciałabym się wybrać, aby sprawdzić ten stosunkowo nowy, krakowski gabinet. Również chciałabym wykonać depilację laserową. Warto? Mam nadzieję, że tak.

Gość gość
Jestem po dwóch zabiegach na nogi i jednym na bikini. Efekty super. Polecam i chętnie podzielę się zniżką 20%. Piszcie na skrza_cik@poczta.onet.pl Daria

Gość gość
Cześć, również polecę osobę na zabieg w Laser Delux :). Zabieg możesz wykonać w dowolnym salonie w Polsce, otrzymasz na niego 20% zniżki. Zainteresowane osoby proszę o kontakt na maila: aduu_95@onet.eu

Gość gość
Oferuje znizke 20 % w dowolnym salonie laserdelux. Pisz smialo : marcelinkaa.1995@buziaczek.pl

Gość gość
Ja po pierwszym zabiegu widzę już ogromną różnicę,na linii brzucha nie mam ok 40-50 % włosków po pierwszym zabiegu. A ta Pani, której co drugi komentarz jest jej to bez przesady z tymi komentarzami,każdy chce przeczytać komentarze różnych pań,a nie w kółko to samo co jedna osoba pisze, ktoś zarzuci,że Pani jest znajomą i dlatego pisze tyle komentarzy