Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czemu facetom aż tak podoba się Mila Kunis?

Polecane posty

Gość gość

Rozumiem, że jest ładna, ale ona się podoba wyjątkowej ilości... wszystkim moim kolegom się podoba, nawet tym, którzy lubią łagodne typy urody :) nie jest jakaś charyzmatyczna specjalnie, przyznam, że nie przyciąga specjalnie mojej uwagi w filmach (W Czarnym Łabędziu jak czytałam opinie to się nią jarali, a ja się zastanawialam wtedy: kto to jest? bo ja zwracałam uwagę głownie na Portman. I wtedy dopiero skojarzylam wygląd z nazwiskiem). Co jest jej sekretem, że jest w waszym typie, chłopaki? Mówi się że nie ma uniwersalnej urody, ale ona wydaje się ją mieć w sporym procencie.

Gość gość
beznadziejna aktorka z przeciętnym ryjkiem

Gość prawictwo pospolite 137
szczerze mówiąc nawet nie wiem kto to jest. Slyszałem o Mirandzie Kerr , ale Mila kunis ?

Gość gość
No dobrze, ja nie założyłam tego wątku po to, żeby ją jechać, bo bez makeupu już jest przeciętna, przecież wiadomo, że ludzie widzą jej stronę medialną, czyli wtedy kiedy jest wystylizowana... ale jest dużo ładnych amerykańskich aktorek, mimo to to ona się właśnie wyróżnia, i o to pytam, dlaczego? Bo akurat jej fenomenu nie do końca rozumiem (rozumiem że może jarać, ale czemu aż taką ilość?) choć wieloma aktorkami się zachwycam (np wspomnianą właśnie Portman)

Gość gość
dziś rzeczywiście, masakra i w dodatku niska kurd**elka

Gość gość
To jest oczywiste. Jest w miarę ładna i to wystarczy, aby przemysł filmowy, rozrywkowy zrobił z niej atrakcyjną. Nie wiem, jak wyglądasz, ale jeśli nie jesteś szczególnie brzydka, to też można by z ciebie zrobić marzenie milionów mężczyzn. Naprawdę zdecydowana większość gwiazd, bez względu na płeć, to bardzo przeciętne z urody i często z talentu, osoby. Na ich miejsce można wstawić pierwszą lepszą osobę z ulicy i też będzie zachwyt.

Gość gość
Bo ma duże oczy :) na zagranicznych forach wszyscy się zachwycają jej oczami,bo rzekomo żadna aktorka nie ma aż takiego hipnotyzującego spojrzenia.

Gość gość
ja ją lubię ona ma to coś takiego zabawnego i przyjaznego w sobie

Gość gość
Szczerze mowiac,to sie przestraszylam...bez makijazu wyglada,jakby non stop przez 10 lat tylko cpala :O

Gość gość
Ale pytam o wygląd, nie o charakter :)

Gość gość
Dajcie spokój, ja pytam o coś innego :) a takie zdjęcie mozna każdemu z nas zrobić ;D

Gość gość
Mnie, te jej oczy, właśnie się nie podobają. Nie lubię takich wielkich. Jest przeciętna. A czym się zachwycają zwolennicy tej idiotki Kardashian? :D Jej sylwetką kurczaka? :D I poziomem umysłowym poniżej kurczaka?

Gość gość
Pierwsze slysze,zeby była jakaś faza na tą laske :P swego czasu mnie i moim kumplom sie podobały Megan Fox ta z Transformersów i ta Emily z teledysku Robina Thicke "Blurred lines " :P

Gość gość
Chyba sobie żarty robisz. Podoba się? AŻ TAK? Jest przecież brzydka.

Gość rozi en
znalazlam ja w wikipedi i faktycznie- jest w typie kobiet, ktore podobaja sie facetom. niestety bladynki zatrzymaly sie w czasie marlyn monroe i mysla, ze ciagle sa najladniejsze. gusta jak moda sie zmieniaja i w XXI wieku prim wioda kobiety w ciemniejsze, taka prawda.

Gość gość
Nie wiem czemu facetom, ale ja jestem kobietą i też mi się podoba :P. każdy kto jest niezdrobiony wyglada przeciętnie albo wręcz kiepsko. Ona ma taką właśnie uniwersalną urodę, wg. mnie jest klasycznie ładna (nie piękna), ma w sobie coś słodkiego i drapieżnego, poza tym dość klasyczne rysy twarzy, ładne oczy, usta, nos.

Gość gość
Megan Fox... cała zrobiona, ale typ urody faktyczne pod publiczkę, jeszcze można zrozumieć ;)

Gość gość
a ja jestem facetem i przyznaje ze mila kunis mi się nie podoba .

Gość gość
Większość aktorek bez profesjonalnego makijażu to strasznie brzydkie raszple z ryja. Mając tę świadomość nigdy nie jaram się żadną aktorką, wolę patrzyć na kobiety z ulicy, przynajmniej z bliska wiadomo czy ładna.

Gość gość
bladynki zatrzymaly sie w czasie XXX A ty się zatrzymałeś z ortografią w pierwszej klasie podstawówki :P

Gość gość
Emily Ratajkowski ? Kolejna zrobiona, ale też jeszcze rozumiem -https://www.google.pl/search?q=emily+ratajkowsk&newwindow=1&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=_CUkVYztBoWrsgHIi4LgAg&ved=0CAcQ_AUoAQ&biw=1024&bih=667 ;)

Gość prawictwo pospolite 137
nie przepadam za brunetkami

Gość gość
oprócz tego Kardashianki tez sie podobaja niektorym i byla laska Balotellego - Fanny Neguesha ale to tym amatorom duzych tylkow :))

Gość gość
zadna z kobiet które tutaj wymieniliscie mi się nie podoba