Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Trochę przypał, ale idę na randkę z 16 latką

Polecane posty

Gość gość

Dziewczyny w moim wieku są zajęte, często to mężatki i mają dzieci. Sam mam 25 lat i traktuje to trochę wstydliwie, nikomu randką z 16stką się nie będę chwalił. Ale może poznam kogoś ciekawego i inteligentnego?

Gość gość
No szczególnie kiedy jej ojciec sie dowie ile masz lat. Zaczną sie morale itp. Ale powodzenia.

Gość gość
stary dziad się za dziecko bierze to zboczenie jest

Gość gość
Jeżeli facet ma o czym dyskutować z 16-ką to jest z nim coś nie tak. Ja w wieku 14 lat dogadywałam się z 30-latkami bo wyprzedzałam swoich rówieśników ale to nie jest możliwe by aż tak :P Może na początku jest ok ale później widać różnice.

Gość gość
Nawet jeżeli coś z tego wyjdzie to co. Ty będziesz miał 30 lat poważne plany a ona dalej młódka która będzie potrzebowała się wyszaleć. Daj sobie chłopie spokój.

Gość gość
jesteś pedofilem?

Gość gość
Dziewczyny w wieku 22 czy 23 lat myślą poważniej niż 25-latkowie. Myślę, że sprawa jest do ogarnięcia.

Gość gość
Dobra ale chociaż z 20-ką mógłby się umówić. 16 to jeszcze gnojek.

Gość gość
Ale jesteście powaleni, gdyby był pedofilem brałby się za 12- czy 13-latki. Różnica wieku jest spora, ale jeśli facet emocjonalnie jest młodszy a ona emocjonalnie starsza, to będzie idealnie.

Gość gość
Owszem pedofilia to nie jest, ale dobrze o facecie nie świadczy. Znaczy, że jest niedojrzały skoro z takim gnojkiem ma o czym dyskutować. Nawet jeżeli dziewczę jest wyjątkowo dojrzałe i inteligentne.

Gość gość123456789
ja byłam w takim zwiąku 7 lat ,identyko ja 16 on 25 . Nie z mojego powodu się rozstaliśmy tylko on nie mógł coś dorosnąć ,ćpał,pił i robił różne podejrzane rzeczy.... także nie ma reguły ....

Gość gość
no przypał przypał ...koles normalne to cie nie chca co :P? przyznaj sie,ze nie masz szans na pelnoletnia :D

Gość gość
,ćpał,pił i robił różne podejrzane rzeczy.... XXX Do tego bardzo pasuje zwiazek z 16latka, dorosła by od razu takiego typa w tyłek kopnęła a 16stki są jeszcze naiwne i łykają jak pelikany

Gość gość
No przyznam się, że z pełnoletnią tylko raz byłem i nie miała nawet 20stki.

Gość gość
oj nie piszcie głupot o niedojrzałości mój ojciec jest młodszy od matki o 3 lata i żyją razem to samo ja mam 24lata i ani myślę o mężu czy o bachorach weźcie ludzie zacznijcie normalnie myśleć a 25 latek oglądający się za 16 to zbok i tyle

Gość gość
Kur**, czy on napisał "idę rżnąć 16stkę"? Randka to nic złego.

Gość gość
Mój pierwszy chłopak miał 22 a ja tez 16. Związek przetrwał ponad rok ale niestety nie mogłam dać od siebie tyle ile on by chciał.

Gość gość
zenada on skonczyl studia ona jeszcze nie skonczyla obowiazkowego gimnazjum zenada