Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka tam ona

kolezanka podoba sie facetom, troche mnie to wkurza

Polecane posty

Gość taka tam ona

bardzo ja lubie ale..... od zawsze miala ogromne powodzenie ale teraz to juz przesada. fakt jest bardzo zgrabna chociaz wg mnie mogla by przytyc, twarz cos w stylu j.lopez albo j.alba cos na ten desen i.......... ma juz 31 lat a mimo to podoba sie facetom bardziej niz mlode dwudziestoparo letnie dziewczyny. ostatnio bylysmy razem na pewnej imprezie okolicznosciowej i widzialam jak przynajmniej 4 facetow patrzylo sie na nia jak na jakies bostwo. bylysmy tam zaledwie godzine a miala 4 gapiow w wieku gdzies 25-40 lat. rozumiem ci starsi ale ci mlodzi???? obok niej staly swieze, 25 latki w sumie ladne a tu najwieksze zainteresowanie wzbudza 31 latka. zawsze myslalam ze atrakcyjnosc=mlodosc, myle sie?

Gość gość
Jak sama zauważyłaś - mylisz się.

Gość pablencjo
30 l. to spokojnie moze sie podobac, jak jeszcze jest zadbana, ladna. nie widze w tym nic dziwnego.

Gość taka tam ona
podbijam

Gość gość
Wystarczy tylko czekac , moj brat tez kiedys Mial niezle powodzenie , wszyscy mu zazdroscili wkolo no i to go zgubilo , zaczal imprezowac stoczyl sie ze masakra , teraz nie ma w ogole przyjaciol i siedzi w domu

Gość gość
Ale wredna istota z Ciebie. I jeszcze te przytyki "mogłaby przytyć". A może ty powinnaś schudnąć to zainteresowaliby się Tobą tak samą jak nią? Szkoda mi takich zawistnych ludzi jak ty. Zamiast coś ze sobą zrobić wolisz obgadywać w Internecie swoją przyjaciółkę :(

Gość gość
Urok osobisty to jest wyuczone wszystko , walic ta twoja kolezanke jestes lepsza od niej ;)

Gość gość
Dokladnie zajmij sie soba i ty tez bedziesz Miala , chciec to moc