Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

waszym malym dzieciom tez tak szybko rosna stopy???

Polecane posty

Gość gość

Kurczę moja córka na rok i miesiąc miała rozmiar 21 kapci i 21 zimowych po 2 miesiącach obie pary do pudla i kapcie rozmiar 22 a zimowe 23. To bylo w styczniu. Teraz mala ma półtora roku i 23 za male juz od marca. Wiosenne 2 pary kupione na 24 takie kapcie sandalki po domu tez 24. W tych 24 ma z 7mm zapasu wiec troche pociągną. Mam Nadzieje ze sie troche stopa zatrzyma bo w październiku 2 latka azimowe z wyprzedaży mam na 26...corka jest wysoka bo ma 89cm i sporo ponad 97 centyl wychodzi ale bez przesady. Waszy mm dzieciom tez tak stopy rosną??

Gość gość
Moja w pierwsze urodziny miała 20,drugie 23 trzecie 26.

Moja to w ogóle urodziła się z dużymi stopami. teraz ma 2 lata i jej kupuje buty w CCC lasocki Kids i teraz kupowałam i rozmiar 24

Gość gość
hehe smiac mi się chce jak kobiety rodzą dzieci dla babc,tesciowych, meza itd a potem się dziwią ze to nie lalki ktore jak postawisz tak stoją i nie przeszkadzają tylko ze to zywe dzieci,organizmy,ludzie,myslący,czujący,potrzebujący miłosci,dziwią się ze placzą,ze chcą sie przytulic,ze rosną...

Gość gość
22:21 Ćpałaś?

Gość gość
Mojemu starszemu synkowi rosną stopy dość wolno (4 lata i rozmiar buta 26-27), za to młodszemu szybciej (1 rok 2 miesiące, rozmiar 22). Nie radzę kupować butów z wyprzedaży na kolejne sezony, bo nigdy nie wiadomo, jak szybko dziecku noga urośnie. Jeśli już jakieś buty z wyprzedzeniem kupować, to tylko takie do wykorzystania przez cały rok, np. do chodzenia po domu.

Gość gość
Ja synkowi też co jakieś 2,5 miesiąca musiałam kupować większy rozmiar. Teraz na wiosne ma jedne emele i rozmiar 23 (niedługo skończy 2l)ma trochę zapasu rzecz jasna. Jednak inny model z tej samej firmy musiałabym wziąć 24. Inny model, inna rozmiarówka a firma ta sama.