Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

endoskopia

Polecane posty

Gość gość

czy endoskopia jest przeprowadzana w znieczuleniu?

Badanie jest nieprzyjemne, dostajesz znieczulenie. Ja byłam prywatnie, nie wiem jak to wygląda na NFZ. Badanie przeprowadzałam w będzińskim intermedzie, lekarz przed zabiegiem wszystko mi wyjaśnił. w razie wątpliwości porozmawiaj z lekarzem,

Gość gość
chodzi o gastroskopie?

Endoskopia przeprowadzana jest pod znieczuleniem. Polega na wprowadzeniu przez o***t do jelita endoskopu zakończonego kamerką. Badanie nieprzyjemne, ale do przeżycia. Więcej o jego przebiegu możesz poczytać: twoja-endoskopia.pl

Gość gość
Także niedługo mam to badanie, jest bardzo źle?

Gość gość
Jakiś czas temu mój mąż poddawany był temu badaniu i także bardzo się stresował. Ale stwierdził, że nie chce tego wykonywać w szpitalu, woli poszukać jakiegoś prywatnego gabinetu specjalizującego się m.in. w tych badaniach. W końcu natrafił na http://skopia.pl/ we Wrocławiu. Badanie endoskopowe wykonano tam ze znieczuleniem. Wszystko przebiegło bezboleśnie, a lekarz był bardzo delikatny. Widać, że pracują tam lekarze, którym zależy na komforcie swoich pacjentów.

Gość gość
Dobry gabinet od endoskopii we Wrocławiu to http://skopia.pl/gabinet Miałam u nich gastroskopię i było to niełatwe, ale na szczęscie trafiłem na dobrych specjalistów, więc jakoś w miarę szybko poszło.

Gość gość
Jeżeli chodzi o Wrocław to mogę wam polecić centrum medyczne www.endomed.com.pl Mają doświadczoną kadrę, która zajmuje się badaniami endoskopowymi. Można im zaufać, więc polecam ich wam.