Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

madziax_

czy to koniec? :(

Polecane posty

Hej dziewczyny :( jestem z moim chłopakiem prawie 3 lata. Jest to naprawdę udany związek, bardzo się kochamy i dogadujemy. Chociaż jak w każdym związku zdarzają nam się kłótnie. Muszę przyznać że mój chłopak nie jest do końca święty, zdarzało mu się kłamać i to w bardzo poważnych sprawach. Ostatnio mam wrażenie ze znów mnie oszukuje... Jest dla mnie oschly, nie pisze,nie dzwoni... Probowalam z nim o tym porozmawiać a ze jestem bardzo wrażliwa to skończyło się to placzem. On wszystko usprawiedliwil złym humorem który mu towarzyszy z nieznanych przyczyn... Dzisiaj się z nim nie widziałam, ale napisalam do niego a on odpisał ze jedzie do sklepu po papierosy. Nie dawał znaku życia, po czym po paru godzinach napisał mi dobranoc... Napisalam to bardzo szczegółowo. Cały czas płacze i się denerwuje bo mam z nim coraz gorszy kontakt i czuje ze cos jest nie tak... Pomocy ;(

Gość gość
u mnie w podobny sposób zakończył się mój związek. Pewnie ma inną na oku, albo chce się "Wyszaleć". To takie typowe niestety :/

Gość gość
nic ci nie jest weź sie w garść

To dla mnie bardzo ciężkie, wiem ze zdarza mi się przesadzac i dramatyzowac ale on jest takim typem człowieka ze zrobi wszystko żeby prawda nie wyszła na jaw jeżeli sprawi mu to problemy i będzie się bronił na wszystkie sposoby.., strasznie się z tym czuję... Nie wiem jak z nim porozmawiać żeby do niego dotrzeć i pokazać mu zee jego zachowanie mnie krzywdzi.. On zawsze na mnie naskakuje i wytyka mi moje błędy nawet z najdalszej przeszłości, byle nie czuć się winnym...