Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gmm90

Życie u

Polecane posty

Gość Gmm90

... Zacznę gdzieś od środka, bo tak ponoć najlepiej. Gdzie zrobiłem błąd? Teraz już wiem, że nie można ufać zbytnio ludziom i ślepo wierzyć zapewnieniom które nie mają żadnego pokrycia. Mam 24 lata, niewiele jeszcze wiem a jeszcze mniej posiadam. Zakochałem się, i przez to zrobiłem kilka błędów. Zadłużenia sięgają 20.tys, mija już rok odkąd jestem sam, ale dług nadal jest. Nie mam sił, strach przed komornikiem, prośby ze spłace jak będę miał.. Eh.. Bylem bez pracy kilka miesięcy, teraz zdobyłem prace, ale myśl że będę musiał przez najbliższe 2 lata oddawać połowę pensji.. Wcale mnie nie bawi, życie na minimum, biednie i biednie... Brak na jedzenie brak na ubranie, brak na wszystko, niby pojawiło się światło w tunelu ale jest cholernie daleko. Ponad 700 dni przede mną, ciężkich mozolnie... Dam rade? Może po Drodze Stracę prace? Może znów wpadnę w bagno? Głupio to wygląda. Wolałbym juz komuś spłacać z rodziny ten dług, ale nikt nie posiada takiej sumy. Hm nawet nie mam od kogo pożyczyć 1/100 tej sumy. Nie chcę pieniędzy, liczę tylko na dobre słowo bo nawet tego dawno nie słyszałem. Co mam robić? Jak sobie z tym radzić... Wygrać w Totka? Następna głupota... Nic już nie wiem... Nie rozumiem...

Gość gość
ehhh przez te baby juz nie jeden wpadl w tarapaty. trzymaj sie chlopie mlody jeszcze jestes, dwa lata to nie dlugo. a moze sie trafi w miedzyczasie jakas bogata panna :D albo lepsza praca. na gre w totka szkoda kasy i nerwów.

Gość Gmm90
Zarywam prawie każdą noc na rozmyślania.

Gość gość
a rodzice? rodzenstwo? jestes sam z tym wszystkim?

Gość Gmm90
Niestety nie pomogą mi, z reszta twierdzą że to moja wina, nie twierdzę.ze nie. Jestem. Zdany sam na siebie, moja mama i babcia nie utrzymywała żadnych relacji z rodziną, przez to nikogo nie znam u nie mogę też na nikogo liczyć. Wiem.. To chore

Gość gość
szkoda, najgorsze to nie miec w nikim wsparcia :( no ale dwa lata naprawde szybko zlecą. niestety masz bolesna nauczke na przyszlosc...

Gość Gmm90
Teraz znalazłem prace niecałe 1900 na rękę, konto juz zablokowane przez komornika, czuje normalnie aż pot na plecach. Pierwsza pensja, nie wiem czy w ogóle coś zobaczę z niej.