Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dziwne zjawisko paranormalne

Polecane posty

Gość gość

Dzień Dobry. Prosze o poważne potraktowanie . Byłabym bardzo wdzięczna za komentarze osobą które cokolwiek wiedzą na ten temat bądź mają jakieś doświadczenia. Otóż wstałam dzusiaj w nocy do toalety . Przechodząc obok ona moją uwage przykuło dziwne światło . Przyjrzałam sie dokładnie. Nad sąsiednim budynkiem unosiło się coś dziwnego . Chwilami przypominało świecącą kule a chwilami postać ludzką lewitującą nad ziemią . Nigdy nie widziałam ducha ani nic takiego , jestem więc troche zagubiona i nie wiem co o t myśleć . Nie wierzyłam paranormalnym opowiadaniom, a tu prosze . Postać lewitowała ok 1,5 m nad dachem . Otoczona była bardzo silną poświatą . Była to jakby kula energii przybierająca chwilami kształt ludzki . Nie wiem co o tym myśleć. Tym bardziej że w ostatnim tygodniu dzieją sie dziwne rzeczy. Kroki na schodach , samootwierające sie drzwi , szarpanie za klamke mimo ze po drugiej stronie nikogo nie ma. Dziwne odgłosy. Czy ktoś może mi pomóc ? Wie o co może chodzic albo zna racjonalne wyjaśnienie ?

Gość gość
Dodam jeszcze ze pobieglam po telefon. Gdy wróciłam juz tego nie było.

Gość gość
a ateiści nie wierzą w Boga i świat duchowy

Gość gość
oglądałaś/czytałaś ostatnio jakieś horrory?? miałam odczynienia z podobnym przypadkiem, osoba miała zwyczajnie bardzo realistyczne sny, przysięgała, że była w łazience, a z lustra wyszła świecąca postać, a w rzeczywistości nie ruszyła się z łóżka przez cała noc:)

Gość Ezoterik
To ktos zmarl w tym budynku. Ten zmarly chce zwrocic uwage na siebie i prosi o modlitwe.

Gość gość
gość - Nie . Nie lubie horrorów . Też bym myślała że to sen gdybym nie miała świadków.

Gość gość
dziś i co ci mówią świadkowie?

Gość gość
Ezoterik - Tak myślisz ? Tak to jest jakieś wytumaczenie tylko dlaczego akurat ja go widziałam ? Był środek nocy a że wyszłam akurat do toalety było przypadkiem . To coś nie zdawało sobie raczej sprawy z tego ze je widze.

Gość gość
Nie zdążyli dojsc do okna . Ale są świadkami ze nie spałam. Co do pozostałych incydentów widzą/ słyszą je zarówno domownicy jak i goście . Ale najbardziej nasze psy. Dodam ze po zobaczeniu tego czegoś poczułam sie bardzo dziwnie . Zawroty głowy , mdłości.

Gość gość
Ale mdłości i te zawroty bardzo możliwe ze ze strachu . Często tak mam jak sie boje .

Gość gość
a poza psami przypadkiem innych "zwierzątek" nie masz?

Gość Ezoterik
Ten duch jest przekonany, bo odczytal Twoje mysli, ze sie za niego pomodlisz. Gdybys miala jakies nieprzyjemnosci to podaj e-Mail a nawiaze kontakt z kims ktory z powodzeniem radzi sobie z duchami. On ich po prostu odsyla do swiatla.

Gość gość
Jakie zwierzatka masz na mysli ?? I poprzedzam inne pytania : nie pije , nie pale , nie ćpam , i raczej jestem zdrowa psychicznie.

Gość gość
szczury bądź inne lubiące cudze mieszkania i domy, uwierz mi chodź są małe potrafią narobić zamieszania

Gość Ezoteryk
Wez kawalek papieru i napisz alfabet, w prawa reke wez wahadelko i powiedz duchowi niech Ci podpowie czego chce.

Gość gość
Ezoterik - Bardzo dziękuje za odpowiedz . Martwi mnie jeszcze to co dzieje sie ostatnio w moim domu.. Bardzo dziwne było to jak wczoraj wyszłam z rodziną do znajomej mieszkającej na końcu miasta . Od chwili gdy weszliśmy ktoś walił w jej drzwi wejściowe , szarpał za klamke , i jesteśmy pewni że nikogo za nimi nie było bo znajoma ciągle zaglądała przez wizjer . Była w szoku bo troche interesuje sie takimi rzeczami i jej dom przez wiele lat był wolny od takich sił. Gdy tylko wyszliśmy wszystko sie skończyło

Gość gość sceptyk
ludzie uwielbiają historyjki o zjawiskach paranormalnych, lecz jeśli to nie prowokacja, to najpierw sprawdź realne rozwiązania, zanim popadniesz w paranoje, sprawdź przeciągi, może niechciani gości jak ktoś napisał, nie zapomnij, ze byłaś mocno zaspana i tylko ty jedna i przez chwilę widziałaś coś czego nawet nie możesz opisać, chyba że jesteś jedną z tych, co zjawiskami paranormalnymi lubi tłumaczyć sobie wszystko, dzięki temu jesteś przekonana to nie twoja wina, bo przecież przed takimi zjawiskami nie ma obrony:)

Gość gość
MMartha - Nie . To nie był nietoperz.

Gość gość
Jeszcze moze byc tak, ze w tym domu leza szczatki zmarlego, chce zwrocic uwage zeby byc pochowanym na cmentarzu. Bo tam ludzie sie modla.

Gość gość
sceptyk - Widziałam to dość długo . I nie zwróciłabym uwagi na to coś gdyby nie to że w moim życiu dzieją sie coraz dziwniejsze rzeczy .Zrzuciłabym to pewnie na zaspanie itp Ale to chyba zaszło juz chyba troche za daleko.

Gość gość
Mieszkam w moim domu 17 lat , nigdy nie było czegos takiego . A w sąsiednim budynku ( na d ktorym cos bylo ) mam swoje mieszkanie które wynajmuje .

Gość Ezoteryk
Nie zwracaj uwagi na komentarze od ludzi ktorzy nie maja zielonego pojecia o spirytyzmie.

Gość gość
ja też widziałam kilka paranormalnych zjawisk których racjonalnie wytłumaczyć sie nie da, ludzie na całym świecie widzą na pewno wszyscy są chorzy psychicznie :o

Gość gość
Ezoteryk - Ale co do tego alfabetu to raczej tego nie zrobie. Za bardzo sie boje . Moze jest jakis inny sposób żeby mu przekazać żeby dał nam spokój ( jeżeli to duch ) ?

Gość Ezoteryk
Nie masz sie co bac. Duch nie ma ciala i nie moze Ci nic zrobic. Gdybys przezyla jakis szok, wtedy moze nastapic opetanie. Ale i na to jest sposob.

Gość gość
Przez chwile nawet podejrzewałam że mam urojenia . Ale jest to bardzo mało prawdopodobne . Chociaż ...jak sie nad tym zastanowie to chyba bym wolała żeby okazało sie to urojeniami .

Gość gość
nie nawiązuj kontaku żadnym whadełkiem! woda i sól egzorcyzmowana i modlitwa, możesz spróbować

Gość gość
Jestem raczej religijna . Modlimy sie . Nie rozumiem dlaczego to cos miało by sie przyczepic do nas. Chyba ze tak jak mówisz Ezoteryku że potrzebuje modlitwy . I mam nadzieje ze tylko tego chce.