Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Luxury Gdynia

Polecane posty

Gość gość

kojarzy ktoś coś? dostałam propozycję pracy w tym klubie, ale nic nie mogę o nim znaleźć!!!

Gość gość
Kojarzę, pracowałam i nie żałuję. Jak dziecko odchowam to chyba wrócę :) Super kasa i fajna atmosfera!

Gość gość
widzialam ich ogloszenie a jak trzebva sie ubierac na kelnerce??

Gość gość
na czarno ja mam czarna sukienke albo bokserke ze spodniczka:) ogolnie ma byc w kolorze czarnym,a wysylasz cv? bo brakuje nam wlasnie osoby,fajnie by bylo

Gość gość
do mnie dziś dzwoniła dziewczyna, jutro mam isc na rozmowe. na hostesse. powiecie mi jak to wyglada, o co moze mnie pytac? stresuje sie troche...

Gość gość
hej, ja bylam wczoraj na rozmowie na hostesse, bardzo milo mnie pani zaskoczyla ale musialam poszperac w necie bo klub nie ma strony no i widze ze dobre opinie wiec dzisiaj smialo ide na dzien pokazowy, tylko dziewczyny o co w tym chodzi? ja ide do pracy juz ? bede cos musiala robic?

Gość gość
hej:) nie nie idziesz jeszcze od pracy, poprostu mozesz sobie zobaczyc klub, poznac dziewczyny , kierowniczkę, pogadac z nimi o cos popytac:) takie spotkanie jest bardzo fajne bo nie musisz zaczynac pracy w ciemno:)

Gość gość
I każda dziewczyna która idzie na rozmowę musi iść do takiego klubu i go zobaczyć?

Gość gość
no, ja bylam i w sumie kazda dziewczyna mi mowila,ze byla zreszta ja bylam ciekawa jak to wyglada bo nigdy nie bylam w gogo i lepiej bo nie podpisalabym umowy nie widzac tego na żywo a tak posiedzialam pogadalam z mengao dziecwzynami zobaczylam jak pracuja i tak sama pracuje drugi miesiac;)

Gość gość
bylam na dniu pokazowy m wczoraj i powiem wam ze to bardzo dobry pomysl, wyobrazalam sobie ten klub jak w filmie w telewizji a okazalo sie inaczej, klub wyglada jak kazdy inny jest ladny i elegancki no i dziewczyny fajne, dzisiaj podpisuje umowe

Gość gość
ja zaczelam wslanie na hostessie dwa dni temu jest spoko,gadam z ludźmi przy stoliku, w sumie wiecej zabawy jak pracy,tak jak sama bys byla w klubie rozmawiasz fajni ludzie tu przychodza:) mialam ladna sprzedaz na swoich stolikach,samo przychodzi:-) zdaj relacje

Gość gość
Ładna sprzedaż? wiele się mówi o zarobkach, mam pewne wątpliwości co do pójścia do pracy w godzinach nocnych, czy to kwestia przyzwuczajenia?

Gość gość
Jop, zmęczenie jest przez pierwszy tydzień. nie martw sie, spróbuj:) zawsze mówie nowym daj se tydzień, a później drugi... idzie samo org, sie przyzwyczaja

Gość gość
hej dziewczyny bede od przyszlego tygodnia w gdyni mieszkac i umowilam sie z pania na rozmowe wlasnie do tego klubu, na fb znalazlam ogloszenie, jak dziala dlugo ten klub? ma duzo klientow?

Gość gość
haha, a po co pytasz? w gdyni zaczyna sie sezon ludzi jest duzo na miescie

Gość gość
bo bylam dzisiaj na rozmowie o prace, i mam isc na jakis dzien pokazowy, no i sie zastanawiam czy w tym klubie mozna cos zarobic czy olac ta oferte i szukac dalej

Gość gość
Hej w klubie o tej specyfice zarabia się bardzo dużo, średnie zarobki... jeszcze zależna na jakim stanowisku... ale w granicach tysiąca tygodniowo... na rękę:) polecam

Gość gość
No a gdzie w tak młodym wieku, legalne, na rękę zarobisz tyle pieniędzy?

Gość gość
na każdym stanowisku 1000 tygodniowo? SZALEŃSTWO!

Gość gość
Jak się zgłosić, do pracy?

Gość gość
Trzeba się skontaktować z rekruterką!

Gość gość
a można podejść do dziewczyn przy klubie? będą miały kontakt?

Gość gość
no pewnie, idz pod klub wieczorem, pogadaj z promotorkami i bedzie tak ze dadza ci namiar

Gość gość
dzieki bardzo, tak zrobilam, dostalam numer do pani rekrturki i jutro ide na rozmowe :)

Gość gość
dziewczyny, a jakie są wymogi odnośnie wyglądu na stanowisko kelnerki? nie wiem, czy się nadaję...

Gość gość
nie ma idealnego modelu, wg którego wybierają dziewczyny, masz po prostu pokazać, że jesteś otwarta, sympatyczna, i chcesz pracować :)

Gość gość
ale jak to? ja jestem puszysta..

Gość gość
:) hej hej:) puszysta? co znaczy?:) umów się na rozmowę, rekruterka oceni czy sie nadajesz na to lub inne stanowisko:) Są gusta i guściki:) masz przedewczystkim być wygadana:) ale dobrze się czuć w swojej skórze to bardzo ważne:) zwłaszcza w takim miejscu:)

Gość gość
Puszysta:)

Gość gość
Puszysta:)