Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak wspominacie ciąże?

Polecane posty

Gość gość

Ja wspominam ją jak przełączenie na tryb autopilota. -W ogóle nie miałam w tamtym okresie zbyt wielkiej władzy nad swoim ciałem i umysłem. -Zwłaszcza w kwestii jedzenia! Jadłam rzeczy których normalnie nie jadam(właściwie to rzucałam się na jedzenie co 2,5h) i miałam wyniki tak dobre że żaden przeciętny człowiek nie jest w stanie takich uzyskać,zresztą ja również normalnie takich nie miewam. Oczywiście chciało mi się spać 24h/7 więc spałam bez żalu i wyrzutów. -Śmiało można powiedzieć że nie byłam sobą! -A Wy?

Gość gość
Miesiac temu urodzilam. o ciazy mysle juz milo,ale jak bylam w tej ciazy to nie moglam doczekac sie rozwiazania. wiecznie stres i strach o dziecko. A pod koniec to juz bol i kalectwo. Nie moglam sie nawet przekrecic z boku na bok. Teraz mnie to juz smieszy :)

Źle. Pierwsza połowa to nudności i wymioty, druga połowa to wieczne uderzenia gorąca, 3x większa niż zwykle potliwość, skurcze łydek, zgaga i bolesne kopniaki, bieganie do WC na siku co 15 minut. Że już nie wspomnę o zamartwianiu się, czy dziecko będzie zdrowe. Za to połogi były dla mnie cudownym czasem, czułam się taka lekka i miałam mnóstwo energii :P

Gość gość
To moje trzecia ciąża.... Zero władzy nad organizmem.... Wielkie cycki z takimi wystającymi zylami ( jak bym na siłowni nimi panowała). zgaga, senność, a jak coś boli to normalnie wzięłam Nurofen a teraz nie mogę :-(.... I to już moja trzecia cukrzyca ciążowa wiec ciągle pilnowanie się co zjeść żeby cukry nie skończyły :-(..... Ehhhh. nie lubię być w ciąży