Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Seks z grubszą dziewczyną.

Polecane posty

Gość gość

Witajcie, temat skierowany zarówno do Pań jak i Panów. Zawsze seks jaki uprawiałem był z dziewczynami niskimi, szczupłymi. Czy waszym zdaniem różniłby się on gdyby dziewczyna miała trochę więęęęcej ciałka? Czego potrzebuję taka dziewczyna a co MY, możemy od takiej dostać czego nie będzie w seksie z tą drobniutką.

Gość gość
Sama chciałabym to wiedzieć. Jest mnie więcej, ale nie jestem jakaś orzeraźliwie gruba, ale z tego (chyba) powodu nikt mnie nie chce i nigdy nie kochałam się z nikim.

Trzymajmy się wersji, że zarówno w przypadku mężczyzn jak i kobiet, ''rozmiar'' nie ma znaczenia;-)

Gość gość
A ile masz latek?

Gość gość
Dziewczyno!! Czas ci ucieka, najlepsze lata mijają. Weź się za facetów! Naprawdę nie brakuje takich którzy lubią ciałko z nadwagą, tylko daj im tą szansę! Ja tam lubię taki typ kobiet..

Gość gość
Wiem, że czas ucieka... To mnie martwi. Po prostu nie spotkałam na swojej drodze nikogo, kto by mnie zechciał, a jednorazowy seks mnie nie interesuje.

Gość gość
Teraz to po prostu brak wiary w siebie. Naprawdę jest mnóstwo facetów lubiących taką sylwetkę u kobiet. Ale jak się zamykasz przed nimi to się nie dziw.

Gość gość
Ja właśnie takie uwielbiam. Więcej tego ciała :) Oj bym schrupał teraz zaraz :)

Gość gość
Może to nie kwestia zamykania się przed kimś, bo jestem osobą bardzo otwartą. Nie mam po prostu gdzie ich poznawać. Wydaje mi się, że szukanie miłości w klubach wśród pijanych facetów nie jest dobrym pomysłem, a w znalezienie miłości w metrze, czy innym tramwaju nie wierzę.

Gość gość
A co robisz na codzień? W jakich środowiskach się obracasz?

Gość gość
Czytanie ze zrozumieniem :) Metro mamy tylko w stolicy :)

Gość gość
Studiuję. Ale moje studia są dosyć czasochłonne, więc nie mam zbyt wiele czasu dla siebie.

Gość krusowa
Dziewczyno tutaj też nie szukaj! Tutejsi biją konie!

Gość gość
Nie pytałem skąd jesteś tylko w jakich środowiskach sięobracasz. Czytaj ze zrozumieniem.

Gość gość
Tak, na Twoje pytanie też odpowiedziałam, o pochodzenie pytał ktos inny :) Nie szukam tutaj, po prostu odpowiedziałam na temat na forum.

Gość gość
Odpowiedzi na temat..

Grubsze kobiety takie jak ja mają dużo do zaoferowania. Nie chcę wrzucać wszystkich do jednego worka, więc na wszelki wypadek opiszę swoje cechy . Jest za co złapać - to po pierwsze. Mężczyźni lubią to, że jestem miękka i gładka hmm.. Jestem bezpruderyjna, otwarta na nowości. Po prostu lubię się kochać, lubię dawać przyjemność. Lubię mężczyzn i ich towarzystwo, lubię być adorowana. Jakie mamy wymagania? Normalne, kulturalny podryw na początek. Jeśli chodzi o seks - co kto lubi. Czasem delikatnie z długa grą wstępną, czasem gdy aż kipię pożądaniem - szybko i dziko. Jestem wyrozumiała, nigdy mi do głowy nie przyszło aby np. wyśmiać faceta gdy coś pójdzie nie tak. Jestem ciepła i miła jak podusia przytulanka :)

Gość gość
gruba kobieta jest bardziej gorąca w lozku, jest co mietosic i klepac, ech to jest dopiero seks u chudej laski fiuta se o kości obijesz tylko :D

Gość gość
Żadna nie jest chętna popisać :( Same szczuplusie ?

Gość gość
Grubsza dziewczyna stara sie bardziej i dlatego seks jest bardziej urozmaicony. Wie, ze fantazja i technika nadrabia ewentualne deficyty figury w porownaniu ze szczupla laska.

Technicznie, owszem Tu nie może być mowy o szybkiej zmianie pozycji. Trzeba też uważać, by nie zostać uduszonym. :( ;) Wpadną w szał, jak się rozochocą i giniesz człowieku pod masą. ;)

Gość gość
Masz może rację, ale nie mówię tu o potworach co zagniatają po akcie swoje ofiary.

Gość gość
Nowy, ale co ty możesz wiedzieć, jak ty walisz tylko małych chłopców w wieku 5-10 lat :( NOWY TO PEDOFIL, UWAŻAJCIE NA NIEGO :(

Gość gość
Seks z gruba dziewczyna jest super chyba ze sie rozniesie wiesc po osiedlu to wtedy juz mniej ale tak to ok polecam maja czesto duze fajne piersi na jezdzca tylko nie polecam bo ciezko...

Gość gość
Chciał bym teraz z taką się pieścić. Tak mnie naszło !

Gość gość
Ale z was hipokryci - seks owszem, wolicie się kochać z dziewczynami o pełnych kształtach ale pokazać się z taką na mieście to obciach. I kto tu jest materialistą?

Gość gość
Lepiej z grubszą, niż tak jak Nowy w mieście, z dziećmi w wieku 5-10 lat.

Gość gość
Ja tam wolę okrągłą kobietę, jest co przytulić, pomiziać. Taka potrafi się fajnie odwdzięczyć :)