Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jak się ubrać na komunię chrześnicy?

Polecane posty

Gość gość

pytanie od chrzestnego. nie lubie tradycyjnych, sztywnych strojów oficjalnych (garniturów). lubie ubierać się luźno, na sportowo. proszę doradźcie coś konkretnego. dajcie jakieś przykłady. z góry dzięki.

Gość gość
Przecież ten jeden dzień możesz wytrzymać w garniaku -nie umrzesz a strój będzie stosowny do okazji ...

Gość gość
umrę..jak mam się czuć dobrze na całej tej uroczystości, to chce się czuć w stroju - chce sie podobać sobie, mój strój wyraża mnie

Gość gość
ja bym cos wymyślił,żeby nie iśc na ten zakłamany spęd rodzinny

Gość gość
Dżinsy +adidasy np białe lub takie wiesz wyjsciowe do tego koszula i marynarka. Teraz tak się chodzi. Moj facet tak był na weselu i bylo ok

Gość gość
13,11 Chyba tak się teraz nosi ale w Pierdziszewie dolnym ...ludzie ! Białe adidasy mu jeszcze radzi ...

Gość gość
gość dziś ale co??! jestem chrzestnym....i póki co w rodzinie muszę iść bo będzie obraza i wydziedziczenie :D

Gość gość
autor to jeden z tych ziomków którzy do zdjęć na ślubie pozują z dresie...

Gość gość
Lepsze białe niz różowe

Gość gość
bez przesady. nie jestem taki. nie lubię tylko niedopasowanych pseudo-garniturów z rynku, a na garnitur z prawdziwego zdarzenia (Dolce&Gabbana)mnie nie stać, więc szukam alternatywy, a jestem bardzo szczupły, więc KAŻDY typowy garnitur z galeryjnej sieciówki będzie na mnie wisiał..

Gość gość
kup jakis nieusztywniany gajer:) sa takie na letnie pory na luzie prawie z letnich materialow

Gość gość
Białe adidasy :D N Nie przeskoczysz tego. Ubierz i przemęcz się. Nic nie wymyślisz. Dla mnie ta niby swobodna propozycja, jest nie tylko śmieszna, bo to głupio wygląda :D szczególnie te buty :D ale zupełnie bez sensu. Marynarki w każdej postaci i koszule są dla mnie czymś odstręczającym, więc dla mnie to żadna ulga, że włożę dżinsy i głupie buty :D Ja sobie tak myślę, że lepiej już przyjąć ten kanon na kilka godzin i wyglądać poprawnie, według tego kanonu, niż robić z siebie idiotę, łącząc coś, czego nie da się połączyć. Odpieprzysz i będziesz miał spokój, na jakiś czas. Ludziom i tak nie wytłumaczysz.

Gość gość
Tuczcie,tuczcie dalej czarne wieprze w sukienkach.

Gość gość
Ten lekki, letni garnitur, to może być wyjście. I to prawda, że dobry garnitur, tak, który dobrze leży, musi być nie tani. Jak ktoś nie ma kasy, lub po prostu ma tylko trochę kasy, to żal mu wydać na coś, czego i tak nie lubi.

Gość gość
To straszne! Ty jesteś chrzestnym dziecka, obiecywałeś pomoc w wychowaniu go w wierze katolickiej a jedynym Twoim problemem jest jak się ubrać na jeden z najważniejszych dni w życiu chrześnicy?! Idź do Spowiedzi chłopie i do Komunii Świętej a strój ma być godny, bo będziesz w obecności Boga. Jeśli tego nie rozumiesz, to po co godziłeś się być ojcem chrzestnym?!

Gość gość
Bo nikt nie chciał być nim wiec padło jak padło :(

Gość gość
gość dziś ale jesteś jełop nawiedzony,hahaaaaa