Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dziewczyny pomozcie pilna sprawa!

Polecane posty

Gość gość

Sprawa wyglada tak.. 5 mies temu poznalam chlopaka. Bardzo mi sie spodobal i cholernie sie zauroczylam. On chcial ode mnie tylko seksu. Powiedzial ze jak na kazdym spotkaniu nie bd seksu to nie chce ze mna byc. Z bolem serca zerwalam znajomosc. Bardzo cierpialam. Nie moglam uwierzyc jakim dupkiem sie okazal :-(. Zaczelam spotykac sie z innym trwalo to pare mies no i zakochalam sie.. Na poczatku spotykalam sie z nim aby zapomniec o poprzednim. No ale wyszlo jak wyszlo. Minelo pare mies no i odzywa sie ten poprzedni ze chce to naprawic ze byl dupkiem i bardzo zaluje. I teraz dziewczyny ja mam pytanie. Jak sie zemscic? Jestem msciwa osoba i nigdy nie zapomne bolu jakiego mi wyrzadzil. Nie piszcie mi ze to nie ma sensu ze dziecinne. Po prostu powiedzcie mi co mam zrobic aby poszlo mu w piety! Z gory dziekuje za odpowiedzi ;-) licze na was

Gość gość
ten poprzedni chce sie znow podymac :D

Gość gość
Owiń gnoja wokół palca. Niech sie zakocha i olej go jak bedziesz czuła, że jest odpowiedni moment.

Gość gość
spotkać się z nim i podzielić się własnym szczęściem ... podziękuj mu, że dzięki niemu znalazłaś miłość życia :P