Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mój chłopak nie pije w ogóle alkoholu

Polecane posty

Gość gość

Zaczęło się od tego, że zaczął ćwiczyć i uprawiać bieganie. Namówił go do tego jego kolega. Teraz nadal biega 2-3 razy w tygodniu, a do tego na wszystkich imprezach, w tym rodzinnych i weselach, odmawia alkoholu. Powiem szczerze, że zaczyna mnie to denerwować, jakby chciał coś pokazać

Gość ale problem
faktycznie facet denerwujący,jak nie pije,to się nigdzie nie nada,a i tobie w ryja nie przywali po pijoku,co by ci sie należało,tępa ruro!

Gość gość
Mnie dziewczyna właśnie dlatego rzuciła. Ona pijąca a ja nie. Ciężko znaleźć niepijącą dziewczynę.

Gość gość
Mój przyjaciel też nie pije. Nigdzie i nigdy. Powinnaś się cieszyć. Jak to dla Ciebie problem, szukaj pod nocnym.

Gość gość
dla kobiet mężczyzna powinien pić więcej niż one taka biologia ewolucja i nic tego nie zmieni. A że dziś kobiety piją dużo i często to facet musi więcej i częściej dlatego też niepijący są olewani. Im gorsza jest kobieta tym gorszy powinien być mężczyzna stąd dobrzy mężczyźni są tak często olewani.

Gość gość
mój też nie pije w końcu wiem, że żyję :) Oddaj go jakiejś normalnej

Gość gość
Ja tez nie piję, od lat. Oddaj go jakiejś dziewczynie na poziomie, nie zaslugujesz na niego. Zdrowy męzczyzna, poukladane w głowie, swiezy, pachnący...oddaj go.

Gość gość
No i zayebiscie :) zawsze jest kierowca ;)

Gość gość
Mój facet tez biega i nie pije, rewelacja.:)

Gość gość
Moze masz problem alko i jestes zazdrosna? Ja bawię się na imprezach, weselach bez alkoholu, i przynajmniej nie smierdzę na drugi dzien, nie wspominając o kacu...Po kilku latach bez procentów, widac, jaka jest zdrowa cera, skóra calego ciala. Zadne kosmetyki ani zabiegi nie zadzialają tak, jak zero alkoholu.:)

Gość gość
facet, który nie pije alkoholu nie jest prawdziwym mężczyzną!

Gość gość
gość dziś dla kobiet mężczyzna powinien pić więcej niż one taka biologia ewolucja i nic tego nie zmieni. A że dziś kobiety piją dużo i często to facet musi więcej i częściej dlatego też niepijący są olewani. Im gorsza jest kobieta tym gorszy powinien być mężczyzna stąd dobrzy mężczyźni są tak często olewani. xx Co ty bredzisz? Jaka biologia? Jaka ewolucja? Do autorki: powiedzieć o tobie, że jesteś głupia to za łagodne określenie.