Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

chabeta

Nie chce mi za nic Stanąć Penis

Polecane posty

Witam, Mam 18 lat i od niedawna mam problem ze swoim penisem, Kiedy moja dziewczyna rozebrała sie mówiła że chce seksu ona taka podniecona a mi wogule pała nie stoi (od tamtego momentu). Próbowalem sobie z rana z***********a krótko mówiąc masturbacja i też nic zwisa mi jak krawat i nie chce mi stanąć. Dodam iż wcześniej nie mialem takich problemów, pierwszy raz w życzu to sie mi zdarzyło!

Gość gość
To moze byc problem urologiczny oczyscic ziolami caly uklad.Po drugie odpowiednia dieta nie jesc syfuuuu!Do tego znam pare gdzie kolega zaczal robic minetke tym widokiem spowodowala wielkie podniecenie u swego chlopaka.Stanela mu pala na bacznosc :D

Gość gość
Nie pisze by lazic po konowalach! Tylko by oczyscic ziolami ja skrzyp itp....! A dieta to nie picie gazowanych nopojow itp....!

Rozpal ognisko i zatańcz nago przy pełnie Księżyca. Przypal zioło a mu stanie, jak w avatarze ;) 🖐️ Co ty z Herbapolu jesteś pomarańczo?

Co wyrażają te tęczowe barwy w avatarku? Uosabiają skryte pragnienia Autora? ps. Jakie było pytanie w temacie? :D:D

Tak, i co? Kupi za kieszonkowe, wykosztuje się a tu emocje opadną, bo to słomiany ogień. :P To nie tak Wojtek został strażakiem. :P

A pies z nim "wogule" nie czujesz bazy. ;) Kto jest za tym żeby Zuchwała się z nami nie bawiła? Palec pod wódkę, budkę :P :P

Gość maggie705
To kup sobie tabletki do pomocy. Widziałam takie na: http://pl.penigen.com , z tego co piszą to są rewelacyjne na coś takiego. Myślę, że efekt będzie zaskakujący. Ale chyba nie tylko ty masz taki problem tylko wielu mężczyzn.

Gość abendarz
Słyszałam, że są na to skuteczne sposoby, ale różnie z nimi bywa. Ja polecam zerknąć sobie na: www.powiekszymygo.pl poczytać i zainteresować się. Moim zdaniem efekty realne dla chcącego nic trudnego. A tak mało wysiłku.

Gość michno33

jak nie chce stanac to polecam wspomoc go suplementem diety ViteRAN