Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ninaaa1993

jak za pierwszym razem zajść w ciążę ?

Polecane posty

czeeść dziewczyny :) od jakiegoś czasu staramy się z moim chłopakiem o dziecko ale niestety nie przynosi to rezultatów. To jedno z naszych marzeń i będziemy strasznie szczęśliwi jak w końcu się spełni, więc jeśli znacie odpowiedź na pytanie "jak za pierwszym razem zajść w ciążę?" to proszę pomóżcie :) z góry dziękuję :*

Gość gość
No, "za pierwszym razem" to juz cie raczej nie dotyczy skoro"od jakiegos czasu sie staracie " ... :P

Gość gość
:D za pierwszym razem już się wam nie uda

Gość gość
ja się staram od 53 miesięcy i nadal nic :P wszystko przed tobą....

Gość gość
Nam się udało, jak wstrzeliliśmy się centralnie w owulację. Prowadzę obserwacje swojego cyklu i wiedziałam, kiedy u mnie występuje owulacja. Udało się zajść w ciążę i obecnie jestem w czwartym miesiącu.

Gość gość
ja zaczełam pić Inofem i dzis pokazała sie druga blada kreska. :) zobaczymy jak to sie rozwinie. zaczełam to pic od poczatku marca.

Gość gość
Mi się udało za pierwszym razem. Kupiłam sobie testy owulacyjne Clearblue (elektroniczny). Kochałam się raz jak wyszła buźka i się udało.

Gość gość
Są w Rossmannie, jak ci zależny bardzo to idź do ginekologa na monitoring cyklu, powie ci dokładnie kiedy masz owulacje. Oczywiście to nie gwarantuje zajścia w ciąże. Tarczyce masz w normie, tzn poniżej 2 ? Może warto wykonać kilka takich podstawowych badan.

Gość gość
ja za dwa opakowania zapłaciłam około 200 zł. W środku jednego jest 10 wkładów. Zużyłam 5 sztuk. Resztę będę odsprzedawać. Akurat ten test co ja kupiłam Clearblue jest trudnodostepny ale jak widać u mnie poskutkował. Sama homoseksualizm od osoby, której się udało zajść w ciąże.