Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mowi ze boi sie odleglosci i ze nie chce byc ze mna w takich okolicznosciach

Polecane posty

Gość gość

ale mowi ze gdyby wszystko bylo inaczej i ze jesli wszystko sie uda i przeprowadzi sie za jakis czas to wtedy nie pozwoli sobie na moja strate, planuje przyszlosx a wczoraj gdy stwierdzilam ze jak on nie chce sie zdeklarowac to juz koniec a on przyslal mi taka wiadomosc "Cale noce spedzamy razem, rozmawiamy do rana, robimy prawie wszystko razem, i ty masz watpliwosci co do tego czy ja cie kocham mowoac mi dzien wczesniej ze sobie to zaczynasz uswiadamiac. Ja nie wiem co ty w koncu myslisz i samo wynika, ze moje slowa sa bez znaczenia i czyny sa bez znaczenia, dobrze wiesz, ze to nie jest 5 minut drogi tym bardziej i to nie takie proste jak sie tobie wszystko wydaje, nie bede zgrywal nie wiadomo kogo, ze to nie jest problem bo sama dobrze wiesz, ze jest, z reszta sama to przyznalas. Cale te 2 miesiace nie mialem nikogo innego w glowie, nie myslalem o nikim innym a ty mi mowisz takie cos to jak mi ma nie byc przykro, caly czas bylas tylko ty i bedziesz nawet jak teraz mi powiesz, ze to koniec. Ok, zrozumiem, nie bede sie narzucal, moze faktycznie potrzebujesz kogos bardziej niezaleznego i pewnego siebie, moze kogos kto jest kto jest kolo ciebie i bedzie cie caly czas wspieral prxy tobie, wszystko zrozumiem, doskonale wiesz, ze pomimo wszystko kocham cie i ja nie bede potrafil o Tobie zapomniec, ale jesli tak zdecydujesz to zrozumiem to, pomimo tego, ze to nic nie znaczy, kocham cie i nie przestane. Dobranoc.' Czekac?

Gość gość
idiota bierze cie na litosc. nie ma co czekać. Znam ten typ.

Gość gość
Na co masz czekać? To tylko słowa. Faceci tak pięeeknie potrafia nawijać:D:D zacznij życ własnymzyciem, a gdy ten twój kiedys sie pojawi, wtedy zdecydujesz, a nie teraz! Jak sie nie pojawi, bo mu inna zawróci w głowie to sobie bedziesz w brode pluła, że " czekałas i łkałaś"

Gość gość
A wydaje sie taki szczery, widocznie to ja jestem jakas naiwna

Gość gość
typowy internetowy podrywacz nigdy nie przyjedzie - znam ten typ

Gość gość
dlugie wiadomosci ci wysyla :)

Gość gość
Albo sciema żeby komfortowo w Twoim towarzystwie czekać na lepszą .... albo jest bardzo brzydki albo cierpi na jakieś choroby psychiczne typu fobia społeczną, Nerwica

Gość gość
Widzialas się z nim na żywo ?

Gość gość
Styl pisania podobny do mojego byłego... daj sobie z nim spokój. A związki na odległość rzeczywiście nie mają sensu. Chyba że ludzie naprawdę się kochają i zrobią wszystko żeby być razem... No niestety ja takiego nie szczęścia nie miałam, a byłam w kilku związkach na odległość, żaden się nie udał :(

Gość Psychodelirium_
O jaki retor, cudo, normalnie brawa dla tego pana, kunsztowna próba manipulacji. Robi z siebie ofiarę, żeby zrzucić odpowiedzialność, oczekuje, że sama z nim zerwiesz, bo sam nie ma jaj, żeby zrobić to jak należy. Na pewno coś tam do Ciebie czuje ale dobrze wie, że nie chce wiązać przyszłości z Tobą z wygody - a wygodnictwo w tym przypadku oznacza, że nie kocha Cię tak mocno, jak mówi, nawet jeśli tak mu się wydaje w co wątpię. Najprędzej szalenie mu się podobasz ale nie na tyle, żeby można było mówić o rzeczywistej miłości i żebyś była w jego życiu osobą przynajmniej tak ważną dla niego jak on sam.

I jeszcze furtkę sobie zostawia, żeby z ewentualnego braku laku mógł wrócić na kolanach twierdząc, że sytuacja się ustabilizowała, a wtedy Ty go przyjmiesz z otwartymi ramionami. Niektórzy ludzie to mają jednak ciemno i zimno w głowie.

Gość gość
fajnie to napisales, jestes psychologiem?

Gość gość
aż sobie skopiuję Twoj post, podoba mi się :)

Gość gość
Dzieki wszystkim za rady, teraz gorzej wprowadzic je w zycie

Gość gość
Bardzo prosto. Zegnaj mu napisz i tyle. Badz twarda. Jak ktos tu juz wyzej napisał. Faceci to mistrzowie pieknych słówek. To sa urodzeni poeci baa Bajkopisarze :)