Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie lubimy dzieci. Nigdy nie chcieliśmy mieć. Obecnie jestem w ciąży. POMOCY !!!

Polecane posty

Gość gość

Mamy po 29 i 32 lata, nigdy nie lubiliśmy dzieci , nigdy w życiu nie chcieliśmy mieć, było to uzgodnione wcześniej-zero dzieci! Świetnie :) Dowiedziałam się że jestem w ciąży ..:( nie chce przytyć, chodzić jak tłusta świnia, bawić się i wychowywać te nasze dzieci :O :O :O nienawidzę ! No i stało się, mąż mnie przeklina i jest na siebie zły ja na siebie też . Gdzie nasze wakacje i coroczny wyjazd w lutym ? Gdzie my i piękni a do tego woli jak ptaki ? Nie ma ! NIE MA ! Dziecko zepsuło mi a raczej nam życie. Co my mamy robić ? pytam poważnie.

Gość gość
jedz se za granice i usun albo oddaj do adopcji

Gość gość
Szkoda dziecka. Najlepiej oddaj po porodzie.

Gość gość
Na wakacje trzeba było jechać w jakiś bardziej liberalny kraj i tam się wysterylizować:) Oboje! :P

Gość gość
usuń jesli jeszcze idzie a jak nie to oddaj do adopcji...z drugiej strony tak bardzo nie chcecie dzieci a zaszłas w ciążę?..to nie zabezpieczaliście się?....ja tez strasznie nie chce dziecka to stosujemy dwie metody antykoncepcji,a jesli mimo to jakims cudem bym wpadła to bym na 100% usunęła

Gość gość
myślę, że powinno się stosować postaborcję i usuwać osoby nieprzystosowane do życia i nieodpowiedzialne tak jak wy :)

Gość gość
Zabezpieczaliśmy się. Biorę tabletki a on miał gumę, guma pękła.. no nie wiem jakim cudem ! :( On że może by pokochał a ja nie chce !!! :(

Gość gość
Nie wierzę ci, że zaszłaś pomimo tabsów i że biorąc tabsy używaliście gumy. Won bajkopisarko 🖐️ zresztą gdybyś była taka ostrożna poszłabyś po tabletkę po, teraz bez recepty 🖐️

Gość gość
to jak nie chcesz to się wyskrob a nie lamentuj 🖐️

Gość gość
Wyślij faceta na zabieg zeby więcej wpadek nie było

Gość gość
rozumiem cie autorka

Gość gość
Tak byliśmy pijani. Nie chce wymyślać bajek ale serio tak jest. Z nudow nie piszę bo mam co robić ! tabletka po ? no sory byliśmy wtedy zagranicą i nie mielismy ochoty szukać apteki...

Gość gość
to co za problem wziac tabletke poironna albo poddac sie aborcji?

Gość gość
i dobrze ci tak, szkoda tylko dziecka, ale ono nic nie winne ze ma rodzicow debili.

Gość gość
lepiej zrobić aborcję niż przejść się do apteki po tabletkę po dostępną bez recepty... szkoda słów.

Gość gość
nie będę namawiać ale widocznie tak miało być widocznie, widocznie to dziecko jest wam przeznaczone a wy jemu, widocznie jest potrzebne temu światu i tyle w temacie, ponoć można nie lubić obcych dzieci ale własne kochać nie wiem, ja tez nie lubie dzieci, moja znjoma miała zrobić aborcję ale urodziła a nie miała instynku macierzyńskiego nauczyła się kochać to dziecko i dzisiaj jest zadowolona z decyzji, decyzja należy do ciebie