Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

konto bankowe jakie?

Polecane posty

Gość gość

Chciałabym założyć konto bankowe, jednak bez karty. Mieszkam w małej miejscowości i nie wszystkie banki są dostępne. Jaki bank jest najlepszy i nie pobiera dodatkowych opłat za prowadzenie konta?

Gość spamerzy odgrzebuja tematy
Ja mam w mbanku , nie mam zadnych miesiecznych oplat, jedynie sprawdzenie stanu konta w bankomacie to 5 zł

Gość spamerzy odgrzebuja tematy
Anna344 zdecyduj się , czy jesteś studentką, czy masz własną firmę. To są jej wypowiedzi: 1."Ja mam jeszcze sesję na studiach i przyjmuję Doppelherz aktiv Lecytyna Forte 1200, to suplement diety, który zalecany jest przede wszystkim w czasie intensywnej pracy umysłowej lub nauki, w okresach stresu i przepracowania. Mnie pomaga - widzę, że łatwiej jest mi się skupić na nauce i przyswoić dany materiał usmiech.gif . A jeśli chodzi o przedział wiekowy - to suplement mogą stosować zarówno osoby dorosłe, jak i młodzież usmiech.gif" 2. "I ja dołączę do dyskusji, bo zastanawiam się nad wprowadzeniem elektronicznego podpisu w swojej firmie. Myślę, że to spore udogodnienie w kontaktach pomiędzy firmą a chociażby ZUS-em czy urzędem skarbowym. Zastanawiałam się nad zestawem do składania bezpiecznego podpisu elektronicznego Szafir, oferowanego przez KIR http://www.elektronicznypodpis.pl/ a dokładniej nad zestawem z certyfikatem kwalifikowanym. Co sądzicie o takim wyborze? " Czemu nikt nie wykasowuje tych spamów odgrzebujących i zaśmiecających tematy nieumiejętną reklamą :O