Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

portal przyjacielski

Polecane posty

Gość gość

słyszałam, że jest taki portal friends.. czy jakoś tak gdzie mozna spotkać, kogoś, do pogadania..nowych znajomych przyjaciół.. mam dosc portali randkowych... kolesi z wymaganiami, bym od razu otworzyła przed nimi moją duszę..zadeklarowała miłość, albo w druga strone napalonych pajacy..chciałam poznać kogoś wartościowego , z kim będę mogła się przyjaźnić, zakumplować poznać dobrze..też mam tyle spraw teraz do załatwienia,.. zę właściwie nie mam ochoty na związek, choć gdybym się zakochała z zajemnością, przyznaje że byłoby to dla mnie miłe zaskoczenie. jednak nie jest to mój priorytet w życiu w te chwili... i szczerze takie portale mnie juz męczą.. ktoś może coś polecic? gdzie poznam, chlopaka a może koleżankę, która/y, będzie chciała się ze mną przyjaźnić , po prostu spędzić miło czas..?

Gość gość
Też chce wiedzieć. Głównie do poznania jakiejś koleżanki do popisania o pierdołach, bo znajomi się wykruszyli i wokół już nikogo nie mam.

Gość gość
ja też nie mam, a raczej mam ale malutko.. tez chciałam poznać z kimś mogłabym się spotkać w realu, bo siedzenie na necie, troche juz sie staje dla mnie męczące... ale nie wiem czy to mozliwe, by tak akurat trafić..