Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie zlikwidował strony na portalu randkowym

Polecane posty

Gość gość

3 miesiące temu poznałam przez Internet faceta na stronie, która służy poznawaniu kobiet z facetami. Spotykamy się niemal codziennie, śpimy ze sobą, on mówi że zakochuje się we mnie. Jedyne co mnie niepokoi to, że czasami widuję go zalogowanego na tej stronie gdzie się poznaliśmy. Przyznam, że ja jej nie usunęłam tylko dlatego aby go sprawdzać, z nikim więcej nie piszę. Nie chcę go o to pytać, aby nie wyjść na zaborczą kobietę. Co mam zrobić?

Gość gość
skoro nie masz jezyka w buzi zeby zapytac wprost to siedź i się męcz

Gość gość
dajcie spokój ztymi portalami 1!!! bo niedobrze mi !!!!

Gość gość
Sama nie usunęłaś a jego się czepiasz? :D Może on też zostawił tylko po to żeby Cię sprawdzać :D

Gość gość
My mamy odpowiedzieć w jego imieniu?

Gość Heniuś
Haha, takie tematy pojawiają się tutaj co chwila jak w zegarku. "Poznałam chłopaka na portalu randkowym po czym odkryłam, że ma on konto na portalu randkowym - co robić?" albo "Lubię być podrywana przez facetów, ale trafiam na samych podrywaczy - co robię nie tak?" - kiedyś było też "Lubię chłopaków palących gumę w szybkich, sportowych autach ale martwię się, że mój misio może mieć wypadek". Ja też miałem niedawno taki problem. Poznałem swoją sąsiadkę i wiecie co się okazało - że mieszka tuż obok! No jaki do wuja fart, wyobrażacie to sobie? Ja niestety nie, bo nie urodziłem się babą :)