Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

sukienka slubna dla 55 latki

Polecane posty

Gość gość

Kochani! Moja koleżanka wychodzi po raz pierwszy za mąż. Ślub kościelny, skromne, rodzinne wesele. Ślub za 2 miesiące a na sukienkę pomysłów brak. Koleżanka jest raczej szczupła, krótkie ciemne wlosy. Macie jakieś inspirujące pomysły?

Gość gość
jak jej sie udalo zlapac męża na stare lata?

Gość gość
sukienka wizytowa albo kostium. Typowa suknia ślubna nie bo będzie głupio wyglądać

Gość gość
moja znajoma też wyszła za mąż w wieku dojrzałym kupiła sobie zwykłą białą ślubną sukienkę i wyglądała jak normalna panna młoda nie radzę wam kombinować z czymś innym bo będzie to dziwnie wyglądało sukienek jest pełno jakąś sobie dobierze jak kasy jej szkoda to można kupić używaną są też wypożyczalnie

Gość gość
zależy w czym się dobrze czuje, może jakaś prosta, zwykła suknia ślubna.

Gość gość
moja znajoma w wieku 46lat też pierwszy raz wychodziła za mąż kupiła sobie typową białą bezę nawet ładnie wyglądała choć suknie nie była w moim guście mi się podobają syrenki

Gość gość
to jest dla mnie jeszcze nadzieja :)

Gość gość
Dziękuje za wszystkie odpowiedzi. Koleżanka nie jest do końca przekonana do typowej sukienki ślubnej. Martwi się, że będzie wyglądać śmiesznie. Porozmawiam z nią jeszcze, pokażę jej kilka eleganckich i prostych sukienek. Może się skusi. :) Jeżeli nie będzie przekonana to rozejrzymy się za jakimś kostiumem. Czas goni, a my w lesie. :)