Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

śliczne tanie angielskie używane ciuszki!

Polecane posty

Gość Pati741
Ciuszki może i ładne, ale pogięło was z cenami. Używane getry 10 zł, na wyprzedaży w sklepie można dostać już za 12, a za 15 prawie wszystkie. Bluzki używane 8 zł, na wyprzedaży w H&M czy Reserved 15 zł. Wolałabym już parę złotych dołożyć niż tyle płacić za używane rzeczy.

Gość gość
up

Gość gość
Popieram, używki a ceny jak na wyprzedażach w sklepach :/

Gość gość
to samoprzewijanie jest wk*** bo za szybkie - przemyślalabym co z tym zrobić

Gość gość
Ja jestem w połowie 8mc i nakupowałam córci ubranek od 0-12mc też używanych ale cenowo było rozsądnie i prześliczne

Gość gość
No tak,ale w takich getrach za 15 za chwile beda dziury....mowie o dzieciach troche starszych,nie mlodszych niemowlakach ktore glownie leza...

Gość gość
Drogo tu jest

Gość Jakie to żenujące
Nie wyobrażam sobie żeby moje dziecko chodziło w używanych ciuchach.Wolę zapłacić drożej ale nowe.Za te używane łachy drogo śpiewasz😡

Gość gość
do tej z 11:56 ale masz chamskie podejście do klienta za takie hasło: Proszę o rozważne oferty,nie odwołuję ofert,nie przyjmuję zwrotów .Sprzedaję rzeczy używane więc proszę się nie spodziewać nowych. juz sie odechciewa coś kupować. wg ciebie to że używane to juz nie może być w stanie idealnym? a układanie ubran na podłodze już wgóle mnie odpycha? sprzedajesz szmaty do podłogi czy odzież??? mam ubrać dziecku coś czym ty sobie wczesniej powycierałaś podłogę????

Gość gość
jej te ciuszki nie sa tanie niestety. Mieszkam w UK i chyba ktos sobie zarty stroi sprzedajac te uzywane rzeczy w cenie nowych ....