Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pomógł komuś zmawianie różańca?

Polecane posty

Gość gość

Zmawiał ktoś z was różaniec i pomógł wam w walce z depresją? Ze smutkiem? Z życiem codziennym? Ludzie zaczęli was lubić? Ja staram się dziesiątkę chociaż zmówić codziennie

Gość gość
Przestań krzywdzic innych to nie będziesz miała depresji

Gość gość
Nie krzywdzę ludzi tylko po prostu mam blokadę przed otworzeniem, nie mam emocji i ludzie mnie ignorują... ciągle mysle ze ktos cos powiedzial

Gość gość
dlaczego masz blokade? Ktoś cię gwałcił? Ojciec, matka,ksiądz?

Gość gość
Tobie bardziej by się przydał słownik poprawnej polszczyzny. "Zmawianie" to rodzaj nijaki w os.3. więc jak już to POMOGŁO.

Gość gość
Ojciec mnie skrzywdził w dzieciństwie, wiem później dopiero się z kapnęłam że zrobiłam błąd... Przepraszam ;( widzicie dlatego nie potrafię się otworzyć ;(

Gość gość
Różaniec ci nie pomoże musisz kupić sobie jakiś poradnik

Gość gość
jeśli to nie prowo, to różaniec, raczej tu nie pomoże..

Gość gość
W mecie jest dużo artykułów psychologicznych o tym jak wyjść z traumy

Gość gość
A ja czytałam że różaniec daje cuda, że uzdrawia duszę, stan psychiczny... może w końcu da mi odwagę iść do terapeuty? Bo ciągle siedzę w domu albo z chłopakiem a nie mam koleżanki ;(

Gość gość
No i praca oprócz tego...

Gość gość
Nie czytaj o różańcu, różaniec nie nauczy cie wychodzić poza lęki, i nawiązywać kontakty, nie sprawi tez ze będziesz radosna.

Gość gość
Wiele rzeczy uzdrawia, taniec, śpiew, wycieczka w świat, odkrywanie nowych rzeczy a nie siedzenie w chacie i odmawianie różańca. Kto by chciał się zadawać z taka dziewczyna, o czym ludzie maja z toba rozmawiać?

Gość gość
Naucz się robić bukiety z kwiatów - to się nazywa florystyka chyba

Gość gość
Jestem nudna jak flaki w oleju... Już wszystkiego próbowałam i muszę chyba zacząć od terapeuty.. i od znalezienia koleżanki...

Gość gość
A czemu ma nie pomoc? Modlitwa moze zdzialac cuda...jesli sie mocno wierzy...

Gość gość
Zdarza się, jak się mieszka na wsi i brak perspektyw rozwojowych

Gość gośćautorkanijaka
Właśnie dlatego szukam jakiegoś świadectwa że pomoże, różaniec ponoć ma silną moc na uzdrowienie... Próbowałam wszystkiego autohipnoze, narkotyki, alkohol i wiele wiele innych błędów co potem żałowałam i się wstydziłam tego i mimo świetnej zabawy mimo szczęśliwego związku z chłopakiem ciągle szukam miłości i może dlatego jestem nieszczęśliwa bo nie mam Boga w sercu i szukam każdego wyjścia by wyjść z tej pustki to jest straszne uczucie mieć depresje... To jest straszne nie śmiać się i nie cieszyć z życia... to jest straszne odezwać się do ludzi a jak się odezwę to strasznie drżę i się robię czerwona jak burak bo każdy na mnie patrzy dlatego mam blokadę. Pomocy szukam!! Chcę być szczęśliwa... łatwo powiedzieć zacznij wychodzić z domu ale jak mam to zrobić jak jedynie gdzie czuję się bezpiecznie to w domu bo boję się wychodzić z domu oprócz wyjścia do pracy czy na weekendy do chłopaka...

Gość gośćautorkanijaka
mieszkam w mieście... Powiem tak że zaczęło się od znajomych chłopaka że zaczęli mnie olewać i nie lubić i nie akceptowali mnie bo byłam nowa przez jedną wredną dziewczynę ze wsi z okolicy mojego miasta co chodzi z przyjacielem chłopaka i ona zaczęła dogadywać mi a potem z wszystkimi się zgadała i się śmiała za moimi plecami i przez jakiś czas się nie spotykaliśmy z nimi ale ja chciałam by chłopak miał kontakt ze znajomymi to ja poszłam ich przeprosić mimo że nie tylko moja wina była i chodziłam na te spotkania ale 2 dziewczyny siedziały i rozmawialy a mnie olewały mimo ze niby było ok a faceci ze sobą rozmawiali i przez to się dałam tak też zniszczyć i czuję się mało wartościowa

Gość gość
Musisz zrozumieć ze ludzie są podli