Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marlena32

Czy weszlibyscie w zwiazek z 34 latkiem który wynajmuje mieszkanie

Polecane posty

Gość marlena32

czy z 29latkiem który mieszka u mamusi? Mam dwóch do wyboru

Gość gość
a którego kochasz? Jeśli żadnego, to olej obydwu.

Gość gość
ja olała bym dwuch :)

Gość gość
facet po 30 powinien mieć własny dom inaczej to odpad i nie interesuj się nim

Gość gość
dom ? może odrazu wille co ? materialistka i tyle

Gość gość
nie jestem materialistką facet powinien posiadać w tym wieku mieć własny dom, dobry samochód i wszystko co potrzebne by kobiecie zapewnić odpowiedni poziom życia.

Gość gość
a kobieta co powinna mieć?

Gość gość
cycki i pipke

Gość gość
Lepiej z 34 latkiem. Skoro sam mieszka to zapewne jest ogarnięty, nikt go w niczym nie wyręcza i wie co to obowiązki domowe. Ten co mieszka z mamusią zapewne potrafi co najwyżej śmieci wynieść i to po 2 godzinach proszenia się albo następnego dnia.

Gość gość
Matko kobietom to się we łbach poprzewracało. Wybierz z konieczności ewentualnie tego mieszkającego wynajmującego. Jakoś sobie radzi wynajem też kosztuje ! W dzisiejszych czasach własny dom to przywilej który albo się dziedziczy albo z********a za granicą ! Znam gościa który wyszedł z takiej biedy że wam nawet się nie śniła, wyjechał zarobił i w rok postawił piękny dom, wręcz perfekcyjnie wszystko chce mieć wykończone. Ale do tego trzeba być pracowitym !

Gość gość
dziś Ta jasne rusz dupę i sama zarabiaj na siebie chyba że masz jakiegoś faceta który cie sponsoruję jak dziwkę :D a on jest frajerem :D

Gość gość Delikatna
Ciezko komus radzić nie znajac ani jednego ani drugiego.Gdyby obaj byli w moim typie to wybrałabym zdecydowanie tego który mieszka sam(bez względu na wiek).Widac bardziej zaradny,(wynajem kosztuje),odpowiedzialny,samodzielny(wiekszosc prac wykonuje sam:pranie,gotowanie,do sprzątania i prasowania moze ktoś przychodzi),życiowy .Przeciez jeśli po jakims czasie razem zamieszkacie możecie wziasc wspólny kredyt na lokum,nie musicie wynajmować,we dwoje zawsze łatwiej.A ten drugi-dorosły mezczyzna mieszkający z matką to porazka-wychuchany przez mamusie,wszystko "pod nos"podstawione ma.Bedziesz jego służącą a jak będziesz "oponować"to sie mamusi poskarży i szybko wroci "pod jej skrzydła"bo tak mu będzie wygodniej.Taki facet nie nadaje sie do poważnego zwiazku,do założenia rodziny,jego trzeba opiekować jak dziecko.Logicznie myśląc jaki dorosly facet chce mieszkać z rodzicami-tylko fajtułapa niezaradna życiowo.

Gość gość
tego wynajmującego,nie chce być w związku z kolesiem i jego matką,musi mieć odcięte pępowinowe sznurki jak ja

Gość gość
Co wy macie do mieszkania z rodzicami? Można mieszkać z rodzicami i robić normalnie obowiązki a można mieszkać samemu i mieć chlew w mieszkaniu. Wszystko zależy od sytuacji. Ja mieszkam z rodzicami w 3 pokojowym mieszkaniu z czego jeden pokój jest nie używany. 3 osoby i wszyscy zarabiają więc mogę sporo zaoszczędzić pieniędzy głupotą byłoby płacenie obcym skoro ma się takie warunki.

Gość gość
co się z tym światem porobiło, a czy nie można wybrać po prostu tego, kogo się kocha ? Co z tego , że teraz wybierzesz partnera, któremu się lepiej powodzi, jak za chwile zachoruje albo straci pracę ? I co wtedy zrobisz ? Potem płaczecie , że mąż Was zdradza. A wiesz dlaczego zdradza ? Bo nie dostaje w domu tego, co może oczekiwać od kochającej kobiety. Mało kto potrafi kochać dzisiaj, a jak już się ktoś zakocha to patrzą na tę osobę jak na umysłowo chorą ....

Gość gość Delikatna
12:34,mozna mieszkac z rodzicami i odkladac na mieszkanie(Np.wlasna kawalerkę)albo budowę domu.Sa tacy którzy nigdy by sie od rodzicow nie wyprowadzili bo im tak wygodniej,kobieta jak teściowie niezgodni to ucieknie.Dlatego w Polsce tyle rozwodów,bo mlodzi nie maja wlasnego,osobnego mieszkania..Na "kupie"zawsze "iskrzy".Co innego dom jednorodzinny kiedy "młodzi"i rodzice maja osobne pietra z kuchnia i wc,czesto tez osobne wejścia.To co innego.W bloku na 50metrach dwie rodziny?Tak sie zachowuje "wygodny"facet a zona musi sie dostosować.Ja bym osobiście z teściami w bloku za "zadne skarby swiata"nie chciala mieszkac,tylko dlatego,ze synuś jest "przywiązany"do rodzicow.

Gość Taki_jeden_964
facet po 30 powinien mieć własny dom inaczej to odpad i nie interesuj się nim xxxx ojej jak mi przykro że nie mam i mnie nie zechcesz, chyba się od dzisiaj będę kaleczył z żalu...

Gość gość
takich jak ty jest bardzo wielu bo im z mamusia wygodnie fakt porazka ...

Gość gość
wzielabym tego, ktory mi sie bardziej podoba i wydaje sie byc rozsadniejszy

Gość Taki_jeden_964
takich jak ty jest bardzo wielu bo im z mamusia wygodnie fakt porazka ... xxx no właśnie, każdy patrzy żeby mu w życiu było lepiej, nie gorzej.

Gość gość
ale się tu wypowiadają tępe wyrachowane zdziry

Gość gość
To zależy czy wynajmuje całe mieszkanie czy tylko pokój,a tego mieszkającego u mamusi bym olała albo mało zarabia albo oddaje wszystkie pieniądze matce

Gość gość
ja zapłacę wiele za święty spokój ,więc szukałabym kogoś podobnego,ten przy mamie ewentualnie mógłby być ale musiałabym się przekonać że wszystko z nim w porządku

Gość gość
dziewczyno, ogarnij się!!! zastanawiasz się czy związać się z facetem, który wynajmuje mieszkanie?- ale masz kryteria. Śmiechu warte. Czy Ty wiesz ile kosztują mieszkania? Dam Ci radę- nie wiąż się z nim. Zepsujesz mu życie. Przecież go nie kochasz....dla Ciebie liczy się tylko czy ktoś ma kasę i jest ustawiony.