Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Buraczek_Ania

Co myślicie ?

Polecane posty

Gość gość
nazwa do kitu artykuły na poziomie podstawówki w tym 0 wiedzy

czemu tak uważasz? Nie wiem czy wiesz, ale większość ludzi ma z tym problem, dlatego ta strona powstała, żeby im ułatwić, bo np. nie mają z kim pogadać na te tematy, a my im to oferujemy ;)

Gość gość
weź ty nie przekazujesz tym ludziom żadnej wiedzy więcej wiedzą dzieci w gimnazjum artykuły są wartościowe dopiero w tedy jeżeli coś przekazują jakąś wiedzę najlepiej unikatową

Wiele osób nie wie jak nawet się zabezpieczyć, widocznie nie interesujesz się tym. Zostały przeprowadzone ankiety w Warszawie i z nich jasno wynika, że ludzie do 25 roku życia mają nie najlepszą wiedzę na podstawowe tematy z ich życia, np. jak się zabezpieczać lub czemu spóźnia im się okres :)

Gość gość
weź mnie nie rozśmieszaj bo żałosna jesteś jak twoja strona :O może kiedyś odkryjesz dlaczego twoja strona nie jest popularna :D

Nie mam zamiaru się wdawać z tobą w dyskusje jak to sam określiłeś "na poziomie podstawówki" ;) jeśli jesteś taki mądry to sam stwórz stronę, która będzie MEGA popularna i zaczniesz na niej zarabiać miliony, chociaż prawdę mówiąc wątpię :) wejdź na dojrzewamy.pl i zobacz sb jaką mają wiedzę nastolatkowie i dla kogo powstaje ta strona ;)