Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Seks analny za karę

Polecane posty

Gość gość

mój chłopak chce mnie karać za przewinienia seksem analnym, czy zgodzilibyscie sie?

Gość gość
a kręci cię to?

Gość gość
ja pieprze, kto jest lupszy ty czy on?:D

Gość Iza

Ja mam sex znajomego. I mnie to akurat kręci. Kiedy czasem specjalnie robię coś wbrew jemu, z zaskoczenia potrafi mnie wziąść nawet w garażu i wbić się od tyłu nie zważając na nic. Gdy krzyczę długo to nie trwa i zajmuje moje usta czym i innym. Jeśli pokornie robie to co trzeba to jest delikatnie ale jeśli protestuje chwyta mnie za głowę i sam posowa mnie w gardło. Może to i wygląda jak na tych hardcorowych fil. Ikach i zalatuje nutka rape ale może sprawić dużo przyjmemnosci

Gość Gosc

Hahaha to tak jakby karac łakomczucha lodami lub czekoladą.

Niezle sobie frajer wymyslil.

Gość Ona

Nie jest to zbyt mądry układ. Mam znajomą która też się tak bawiła. Tylko facet bardzo się zatracal w tym. I gdy była taka sytuacja jak wyżej. Ona swirowala co to nie ona a gdy wbil się jej w pośladki nie zważając na protesty (ponieważ nie brał ich poważnie bo tak się zawsze bawili) skończyło się to na sprawie o gwałt. Akurat wg mnie tu akurat winę poniosła ona 

Gość 28k

Problem jest wydaje mi się w tym czy jesteś w pełni gotowa na coś takiego. Ja mam np tak że parę razy próbowałam czegoś takiego z mężem tyle że nie jestem czasem w stanie powiedzieć dość. Sztywnieje i poddaję się z takim jakby szokiem. Np miałam niespodziewany bolesny anal. Początek był tak brutalny że dopiero po dłuższej chwili wydusilam że ma przestać. Ale mój tylek już został boleśnie znokaltowany

Gość kjhgtr
6 minut temu, Gość 28k napisał:

Problem jest wydaje mi się w tym czy jesteś w pełni gotowa na coś takiego. Ja mam np tak że parę razy próbowałam czegoś takiego z mężem tyle że nie jestem czasem w stanie powiedzieć dość. Sztywnieje i poddaję się z takim jakby szokiem. Np miałam niespodziewany bolesny anal. Początek był tak brutalny że dopiero po dłuższej chwili wydusilam że ma przestać. Ale mój tylek już został boleśnie znokaltowany

brzmi ciekawie 💟

Gość Zona

Nie wiem czy ciekawie. Kiedy masz zapchane obolałe usta, czujesz że bierze Cie na odruchy wymiotne i modlisz się o koniec a facet trzyma cię za włosy i bez litości posowa dalej 

Gość Gość
1 godzinę temu, Gość 28k napisał:

Problem jest wydaje mi się w tym czy jesteś w pełni gotowa na coś takiego. Ja mam np tak że parę razy próbowałam czegoś takiego z mężem tyle że nie jestem czasem w stanie powiedzieć dość. Sztywnieje i poddaję się z takim jakby szokiem. Np miałam niespodziewany bolesny anal. Początek był tak brutalny że dopiero po dłuższej chwili wydusilam że ma przestać. Ale mój tyłek już został boleśnie znokautowany

Co masz na myśli? Wybacz ale zabawnie to brzmi

Gość Gość
11 minut temu, Gość Zona napisał:

Nie wiem czy ciekawie. Kiedy masz zapchane obolałe usta, czujesz że bierze Cie na odruchy wymiotne i modlisz się o koniec a facet trzyma cię za włosy i bez litości posowa dalej 

To czemu dajecie się tak traktowac tym waszym mężom? Boicie się że pójdzie do innej?

Gość Gościk

Zniewolone

Gość Gosc
14 godzin temu, Gość 28k napisał:

Rzygać mi się chce🤮 Głupie baby.