Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

zaprosic kuzyna na wesele?

Polecane posty

Gość gość

Mój kuzyn rok temu się zenil. Nie utrzymujemy specjalnie wielkich kontaktów jednak jak się spotkamy to zawsze rozmawiamy. I on zaprosil cala rodzinę, oprócz mnie i mojego rodzeństwa. Bylo mi smutno, dowiedziałam się ze nie zaprosil nas bo nie mamy kontaktu, a mu jest szkoda płacić kilka talerzyków więcej. W tym roku ja wychodzę za mąż i zastanawiam się czy go zapraszać. Z jego siostra mam stały kontakt wiec głupio by mi bylo gdybym go nie zaprosiła, z drugiej strony zrobiłabym tak samo jak on. Myślę tez żeby go zaprosić, pokazac mu ze jestem inna i stać mnie na te dwa talerzyki więcej. Co myślicie?

Gość gość
Jeżeli masz zamiar zaprosić Go, żeby pokazać, że jesteś lepsza od Niego to lepiej tego nie rób. Zaoszczędzisz sobie i Jemu głupiej sytuacji.

Gość gość
Zaproś, a jak ma jakiś honor to i tak nie przyjdzie, zwłaszcza ze jego siostrę jak Rozumiem będziesz prosić

Gość gość
ja bym nie zapraszała-on jakos nie miał skrupułów i miał cie centralnie gdzies:/ coz tego że jak zaprosisz siostre bedzie głupia sytuacja? a rok temu nie była0kiedy ciebie nie zaprosił? troche asertywnosci:)

Gość gość
a ja bym zaprosila.jesli faktycznie te dwa talerzyki nie robia Ci roznicy to zapros.Jemu powinno byc glupio.sama jak organizowalam wlasne wesle tez mialam dylematy.ale z mezem zdwcydoqalismy,ze zapraszamy nawet jesli mieliamy watpliwosci.