Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość placzaca

Mam dość...

Polecane posty

Gość placzaca

Juz nie wiem czy to ze mną coś nie tak czy o co chodzi. Mieszkam z moim partnerem na odległość na początku życie intymne było rewelacyjne teraz spotykamy się mniej więcej raz w msc na kilka kilka nascie dni i przez ten okres zawsze marzy mi się przede wszystkim rewelacyjny seks oczywiście jest inaczej.. Hm kochamy się może z 3 rrazy. I to zawsze z mojej inicjatywy. O wszystko dbam zawsze jakaś bielizna wino nastrój. Często czuje się przez to sfrustrowana ze cały dzień coś planuje przychodzi wieczór mój ukochany do Mnie plecami i spac. Wiem ze może mam trochę więcej potrzeb Lubie seks a nawet bardzo i bardzo mi to Przeszkadza rozmawiałam o tym z moim partnerem z tysiąc razy i nigdy nic konkretnego nie słyszę. Zwinnie zmienia temat zawsze coś kręci. Czasem przez to są lzy bo mi tak na prawdę trudno żyć... Gdy nie jesteśmy razem piszemy nie raz sprosne SMS MMS z treściami ze nie możemy się siebie doczekać i co będziemy z sobą robić i na tym się kończy bo rewelacje w łóżku się skończyły gdzieś na początku związku. Jesten dość młoda mój partner jest starszy ma 28 lat i mimo że go kocham zastanawiam się czy to ma sens... Dodam że gdy dochodzi do stosunku rzadko bywa by umiał mnie zaspokoić.. Orgazm dzięki niemu to ewenement raz na kilkanaście msc. nasza ostatnia wspólna noc spędziłam płacząc w poduszkę bo on spał. Rozumiem praca nie praca ale 10 min nie znajdziesz dla odczepnego... Napiszcie co sądzicie bo nie mam pojęcia co o tym myśleć.

Gość gość
czy on sie masturbuje?

Gość gość
może jesteś zwyczajnie szpetna?

Mój też ostatnio tak nie jest chętny do seksu ale przynajmniej raz w tygodniu coś jest ... Bo ma naprawdę ciężka pracę i rozumiem to . ale my mamy dość blisko do siebie wiec jest oki :-) hmm może on ma kogoś czy coś?

Gość płacząca
Nie jestem szpetna, wielu facetów chciało by być na jego miejscu

Gość mocny roman
Kup se wibrator !

Gość placzaca
Mam..!! Ale nie starcza chce poczuć że ktoś mnie pragnie i porzada jak każda kobieta...

Gość gość
Wibrator? Ktos myli pojecia. Ta zabawka nie zastapi czulosci .pozadania itp

To może poszukaj kogoś do sexu innego A tak na serio to Związek bez udanego sexu w końcu się znudzi i skończy radzę z nim poważnie porozmawiać

Gość gość
Pewnie zakochanie u niego minęło , a wraz z tym pożądanie .Byc może ma kogos i stąd brak ochoty na seks. Jest w takim wieku , że seks jest bardzo ważny , zmęczenie też to nie jest , bo pierwszego dnia ok , jest zmęczony , ale następnego pownno byc Ok. Chyba czas na rozstanie

Gość gość
Moze jest chory? Ambicja nie pozwala mu sie do tego przyznac .W mysl przyslowia ze ,,kobieta zawsze moze ale nie zawsze chce,a facet zawsze by chcial ale nie zawsze moze,,........cos w tym jest.