Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

wstret do plci meskiej

Polecane posty

Gość gość

Czy odczuwanie wstretu do plci meskiej przez kobiete jest normalne? Mozna to nazwac feminizmem?

Gość gość
a ja mam wstret do was, ze nie jestescie dziewicami

Gość gość
Pytam powaznie

Gość gość
Nie wiem dlaczego, ale plec meska kojarzy mi sie z przemoca, z wykorzystywaniem fizycznym i psychicznym.

Gość gość
Nie. Traktowanie jakiejkolwiek płci jako całokształt w negatywny sposób to seksizm. Nie ma to nic wspólnego z feminizmem, jak już to wręcz przeciwnie.

Gość gość
Nie twierdze ze wszyscy mezczyzni sa tacy, wiekszosc jest raczej normalna, ale gdzies podswiadomie mezczyzna kojarzy mi sie z przemoca. Z czego to moze wynikac?

Gość gość
Nie jest to feminizm to jak to nazwac? Jestem zaburzona?

Gość gość
Miałam podobnie, prawie całe liceum zmarnowałam na wzdychanie do chłopaka, dla którego byłam epizodem. Długo nie mogłam się otrząsnąć z tego uczucia. Durna byłam przeogromnie. Żeby się pozbierać zamówiłam rytuał oczyszczania aury na http://energiaduchowa.pl – dzięki temu w końcu uwolniłam się od złych wspomnień i zaczęłam żyć pełnią życia.

Gość gość
Od długiego czasu zmagałem się z depresją, zachorowałem w bardzo młodym wieku byłem już w takim stanie że nie dawałem rady nie wiedziałem co robić wszystko mi się waliło wszystko było nie tak jak być powinno miałem dość tego wszytkiego byłem samotny cały czas całe życie żadna dziewczyna nie chciała mnie znać nawet już chciałem popełnić samobójstwo. Będąc na całkowitym dnie zwróciłem się o pomoc do polecanego tu rytualisty ( jego strona http://moc-energii.pl/index.html) zamawiając rytuał oczyszczenia aury. Okazało się to strzałem w dziesiątkę. Wróciłem do normalności i w końcu potrafię się cieszyć z małych rzeczy. Nawet kiedy nachodzą mnie negatywne myśli to radzę sobie z nimi. Polecam taki rytuał wszystkim mającym problemy życiowe.