Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam beznadziejne cycki i nic nie da się z tym zrobić

Polecane posty

Gość gość

Były moim kompleksem odkąd tylko urosły i myślałam, że są obwisłe. Dopiero niedawno dotarło do mnie, że wcale nie - są krągłe, pełne i nie dotykają brzucha, przechodzą test ołówka. Ale są nisko osadzone :( Obwisłe można ujędrnić, a na moje nic nie da się poradzić, to się chociaż wyżalę. Mawia się "piersi do pasa" i moim niewiele do tego pasa brakuje, choć bynajmniej nie wiszą, tym bardziej, że są spore, a ja dość niska i mam krótki tułów, długie nogi :( beznadzieja

Gość gośćbrzydkicyc
z obwisłymi też się nie da nic zrobić :o ja mam od zawsze obwisłe, takie mi urosły - poza tym są koszmarnie niekształtne i jeden jest znacznie większy niż drugi :o i kto ma gorzej?

Gość gość
a próbowałaś? Ja kiedyś miałam nieco obwisłe, zwłaszcza jedną pierś, bo też mam sporo większą, ale odkąd śpię w staniku, noszę dobrze dobrany i biorą tabletki na biust, jak pisałam, przechodzą test ołówka

Gość gość
zobaczcie sobie courtney stodden jakie ma zwisy a ma dopiero 20 lat i co najsmieszniejsze miala kilka operacji biustu :D

Gość gość
chyba wolałabym mieć zwisy, bo chociaż próbowałabym coś zrobić i łudziła się, że pomoże, a na nisko osadzone nic nie poradzę przecież

Ciesz się, że w ogóle jakieś masz :D W życiu trzeba szukać pozytywów, inaczej świat zapełni się zakompleksionymi, zdesperowanymi zombiakami (jak w The Walking Dead)

Gość gość
akurat wolałabym nie mieć, wygoda jak nie wiem i nie są mi do niczego potrzebne, facetowi i tak nie pokazują, bo się wstydzę i tylko kłopot z nimi mam

Gość gość
Możesz przecież byc w staniku. Ja nawet do stanika nie mam co włożyć ostatnio.

Gość gość
ja nie mam wcale i wstydze sie nawet przy lekarzu. nigdy nie wychodze bez stanika, nawet mama pewnie sobie nie zdaje sprawy ze jestem az tak plaska. rano zakladam protezy i tak zyje od lat :(

Gość gość
No mogę być w staniku i jestem, ale przecież czasem są sytuacje, kiedy wypadałoby nie mieć, np. u lekarza, nie mówiąc już o sytuacjach intymnych. Poza tym dla mnie to jest wielki problem dlatego, że ja mam lekki fetysz jeśli chodzi o piersi, podobają mi się, kręcą mnie (ale nie że seksualnie, tylko że chciałabym takie mieć) i chciałabym nimi zachwycać swojego faceta, czasem nie założyć stanika itp. Ale brak biustu paradoksalnie też mi się podoba, serio, jak np. modelki czasem nie mają i fajnie ciuchy leżą i w ogóle. Lepszy wg mnie żaden niż fatalny, mój nie jest fatalny, mam wręcz ładne piersi, ale co z tego, skoro tak nisko i to wszystko niszczy

Gość gość
modelki nie sa az tak plaskie jak ja. Nawet Rubik ma jakis biust,zazdroszcze jej go. tym bardziej ze ja nie jestem wcale szczupla, do mojej sylwetki pasowalaby takie pomatancze. a mam takie dwie czeresnie blee

Gość gość
Oj, ja też bym tak chciała, ale obawiam się, że raczej straci na jędrności i zacznie przypominać puste worki niż zmaleje

Gość gość
Nie otwiera sie zdjecie

Gość gość
musisz skopiować link do przeglądarki

Gość gość
Pewnie takie mam ;( zalosne

ja też nie mam takich piersi, jakbym chciała... mój chłopak mówi, że są idealne i wgl się nimi zachwyca, no ale nie zaszkodziloby jakby były o rozmiar większe. . denerwuje mnie ze czasem takie głupie malolaty mają większe cycki niż ja, chociaż mogę się "pocieszać " tym, że nie będę miała przez za duży biust problemów z kręgosłupem. ..

Gość gość
Moim zdaniem grunt żeby cycki były ładne, nieważne, czy małe, czy wielkie. I fajnie, że Twojemu facetowi się podobają, może gdyby mi ktoś powiedział, że mam świetne, to bym w to uwierzyła, ale nie ma okazji po temu

No mnie też to bardzo cieszy, że mu się podobają i się tak nimi zachwyca, jednak zawsze by się chciało coś w sobie poprawić :-)

czyli musisz znaleźć sobie mądrego faceta, który Cię prawdziwie pokocha i doceni twoją urodę.

Gość gość
No niby tak, ale chciałabym żeby podobały się same z siebie, a nie że je akceptuje, no i też chciałabym, żeby mi się podobały... ale cóż, nie da się ich operacyjnie odciąć i przyszyć wyżej :(

No rozumiem, że jest Ci ciężko z tego powodu, bo piersi są atutem każdej kobiety, ale może są odpowiednie biustonosze, które choć trochę by zmniejszyły twój problem?

Gość gość
No ale jak? w biustonoszu piersi wyglądają świetnie, ale jak zdejmę są nisko i tego zmienić się nie da

Gość gość
ktoś jeszcze chce ponarzekać na swoje cycki? :P a może ktoś ma taki problem jak ja?

Gość gość
wszystkie mają wysoko osadzone :P tylko ja biedna pechowa

Gość gość
Figurę i piersi ma idealne.Śliczna jest ta pani szczuplutka po lewej :)