Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość eweliinaa

Jak schudnąć?

Polecane posty

Gość eweliinaa

Chce zrzucić zbędne kilogramy od pewnego czasu. Macie może jakąś poradę jak to uczynić? Bo myślę, że próbowałam już wszystkiego i niewiele efektów.

Gość tomaszo
Jak długo już próbujesz i co do tej pory stosowałaś? Wszystkiego na pewno nie próbowałaś. Zaraz Ci pewnie wymienie kilka rzeczy których nie próbowałaś.

Gość eweliinaa
Dzięki za odpowiedź. No już tak 2 miesiące. No próbowałam różnych diet .np dukana itd ale albo mi nie pasowały albo nie przynosiły efektów. Kupowałam te różne reklamowane w telewizji suplementy diety i też niewiele pożytku.

Przede wszystkim musisz zrezygnować z produktów z dodatkiem cukru i do ogranicz spożycie kalorii do ok 1500 kcal.

Gość tomaszo
Wiesz jak już bierzesz diete to się do niej stosuj. Próbowałaś może http://tomekg.myvi.net/? To taki program motywujący, masz tam też sklep z różnymi produktami. Materiały wspomagające diety itd. 1,5 mln osób na świecie tak zrzucało wagę więc pewnie Tobie także się uda.

Gość eweliinaa
Dzięki raz jeszcze za odpowiedzi. Tak staram się staram ograniczać kalorię, ale to urodziny, imieniny kogoś i różnie wychodzi. Tomaszo, Ty działasz w tym http://tomekg.myvi.net/? wydaje się całkiem ciekawe patrząc po stronie.

Gość tomaszo
Tak, tak już od pewnego czasu. grunt to motywacja przecież. Wiesz jak chcesz więcej informacji to na stronie jest formularz kontaktowy i wszystko stanie się jasne.