Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego ludzie się tak patrzą, gdy podjeżdzam pod centrum handlowe moim BMW X6?

Polecane posty

Gość gość

Czy naprawdę ludzie w Polsce muszą tak zazdrościć, że ktoś jest pracowity i przez to więcej zarabia od innych?

Gość gość
mi sie bmw z wiesniakiem kojarzy i piratem drogowym

Gość gość
dokładnie, z wsiowym burakiem

Gość hgg
że BMW się z wieśniakami kojarzy to chyba tylko w Polsce ;/ A odpowiadając autorowi na pytanie: ładne auto to się patrzą

Gość gość
Nie pochlebiaj sobie, ja nie patrzę, bo ledwie zauważę, że to bmw jak się mocno przyjrzę :P

Gość gość
Na bmw trzeba uważać, bo nie wiadomo co kierowcy do łba strzeli - jeżdżą jak potłuczeni. I jak takie podjeżdża pod centrum handlowe, to bacznie obserwuję, zeby mieć szansę na ewentualną ucieczkę.

Przesadzasz, jak byłam wczoraj w galerii nie takimi samochodami podjeżdżali i nikt się nie patrzył.

Gość gość
Jak zrobić sok z buraka? Trzeba wrzucić granat do BMW:)

Gość gość
bo moze ta galeria jest we wsi brody a nie w wawie :D

Gość gość
niemieckie samochody to szroty, wolę koreańskie

Gość gość
pewnie dlatego, że zastanawiają się jak można kupić tak brzydkie auto :o sorry, ale to jeden z najohydniejszych samochodów, stojący w jednym rzędzie z Renault Thalią, pierwszą Dacią Logan czy BMW GT Taka prawda

Gość gość
haha

Gość gość
Jednym sie podoba , drugim nie. Ogolnie bmw to wsioki. A x6 jest ochydna, krowa tlusta i awaryjna bardziej niz "maluch". Burackie auto, dla typowych infantymow. A teraz skoncz o nim marzyc... bo jak bys mial ta krowe , to bys ja pucowal a nie pisal na tym g forum, a jesli nie pucujesz, tzn ze jest na serwisie bo sie spier....a. heh

Gość gość
Ogolnie bmw to wsioki. xxxx jednak zazdroszczą

Gość gość
A mi podoba sie to auto, taka krowa wlasnie mi sie marzy i tez patrze na to auto jak jedzie i podziwiam, wcale nie zazdroszcze, bez przesady autorze, patrza bo auto ladne

Gość gość
jasne wszyscy sie patrza ze podjezdzasz bryczka.Chciales zablysnac czy jak?Mnie to lata czy masz bmke,chevroleta czy inna zabawke,ja mam rower :D

Gość gość
Chyba po wsiochach musisz jezdzic tym badziewiem , kochaniutki marzycielu

Gość gość
pomysl tez autorze ze masz myslenie zyczeniowe .. Oni tak naprawde nie patrzą , a tylko ty chcesz zeby patrzyli A gdy spojrzą na auto i co z tego ? wiele osob spogląda na auto gdy przechodzi przez pasy , musi sie rozejrzeć.. Okej , ktos tam spoglada na twoj burakowóz , ale jest ich 5 razy mniej niz sadzisz ..

Gość gość
Bo jest ohydne i brzydkie

>>>Dlaczego ludzie się tak patrzą, gdy podjeżdzam pod centrum handlowe moim BMW X6?<<< x Ja patrzę z czterech powodów: x 1) pewien ciul stale parkuje takim autem, na miejscu dla niepełnosprawnych, pod całodobowym TESCO i mam ochotę, powiedzieć mu, by w wyniku wypadku, nabył prawo do legalnego parkowania na takim miejscu :P. x 2) już dwa razu ciul z podobnego BMW zaparkował tak, że do swojego auta wejść nie mogłem. x 3) widziałem jak takie bydlę, otarło inne auto przy cofaniu i nawet nie raczyło się zatrzymać. Od tego czasu, patrzę automatycznie na nr rej., parkujących blisko BMW. x 4) ilość niebezpiecznych zdarzeń drogowych, powodowanych przez kierowców BMW, jest nieproporcjonalnie wielka w stosunku do ilości tych aut na drogach. Na debili trzeba uważać, więc ludzie obserwują ich z uwagą :P.

Gość gość
Ostatnio znajomy 50 latek chwalił się taką bmką, myślałam, że pekne ze śmiechu :D

Gość gość
Patrzą i myślą: ten facet to dobry złodziej musi być jak ma taką brykę.

>>>Patrzą i myślą: ten facet to dobry złodziej musi być jak ma taką brykę.<<< x Rzeczywistość jest taka, że najgorsi bandyci i złodzieje, jeżdżą właśnie BMW. To auto dobrze trzyma się drogi, więc mają większą szansę, uciec konkurencji lub policji :P.

Gość gość
Gdyby autor jezdzil, to by sie nie chwalil na tym forum. Troche powagi. Na naszym osiedlu jezdzi x6 zdeklarowany gej i bardziej ludzi interesuja on i jego partner , niz to brzydkie auto:p