Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dla Przyjaciela in Spe

Polecane posty

Gość gość

Mój przyjacielu byłeś mi naprawdę bliski, Mój przyjacielu, podniecałeś mnie, Kupiłem Durex, Durex kondony, Chciałem wyru‪chać cię na balkonie, Lecz ty się bałeś, no bo wiedziałeś przecież że, Ja mam ku‪tasa, mam ku‪tasa po kolana I jak mi stanie każdy facet boi się, Lecz ty się nie martw, mój przyjacielu, Wyru‪cham ciebie, tak bez problemu, Mam wazelinę i kondonów cały pęk, :D Ref. Więc zapinam, zapinam, zapinam du‪pę twą, owłosioną, spoconą ku‪rwa lubię to. Zapie‪rdalam, podpalam czuję wreszcie to. Zaje‪biście mi, bo ruc‪hałem całą noc. x2 :D Wszystkie pedały jedna wielka to rodzina, Mój przyjacielu, ty należysz teraz do niej, I masz ku‪tasa po kolana, Ruc‪hasz frajerów aż do rana, Pamiętaj stary, że my pedały się kochamy, Mój przyjacielu byłeś mi naprawdę bliski, Mój przyjacielu pier‪doliłem cię w kakaooooo.:classic_cool: Dałem ci auto, swą limuzynę, dałem ci miłość, tak jak dziewczynie, I także dałem nową chorobę zwaną AIDS. :D Ref. Więc zapinam, zapinam, zapinam du‪pę twą, owłosioną, spoconą ku‪rwa lubię to. Zapier‪dalam, podpalam czuję wreszcie to. Zaje‪biście mi, bo ruc‪hałem całą noc. x2 :D https://www.youtube.com/watch?v=Y5EhF7jNlRQ

Gość gość
przyjacielu, gdzie jesteś ? :classic_cool:

Gość gość
Słabe.... :O

Gość gość
Przecież to jest piosenka z tzw. "świńskich przebojów".