Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

PanKania

Sposób na odchudzanie

Polecane posty

Ostatnio znajomy przywiózł mi z zagranicy homeopatyczne tabletki do ssania na odchudzanie. Mi nie są potrzebne, ale może komuś się przydadzą. Tabletki nie są dostępne w Polce ale działają rewelacyjnie. Tabletki są do ssania, przyjmuje się jedną rano i jedną wieczorem. Kuracja powinna trwać 3-4 miesięcy. Prędkość chudnięcia zależy od osobistych uwarunkować, ale średnio to 2-4 kg/tydzień. Cena za 30 sztuk - 149 PLN Cena za 60 sztuk - 249 PLN Wysyłka GRATIS Info: superodchudzanie@o2.pl

Gość gość
przywiózł ci i nie są ci potrzebne? dlaczego? co to za specyfik? podaj więcej szczegółów, wklej stronę, poczytamy :)

Gość PszczółkaALA
I ja borykałam się z nadwagą. Nie wierzyłam w takie cuda. koleżanka mi w końcu powiedziała o pewnych tabletkach. Dopytałam się bo nie miałam już wiary że dam radę schudnąć. Powiedziała mi wtedy że to właśnie Afrikan Mango, http://nplink.net/btkjP7vM tabletki są ponoć bardzo skuteczne. Zamówiłam i stosowałam 4 miesiące. Większość czasu miałam rewelacyjny nastrój przez to że widziałam jak waga spada. Łącznie spadło mi 16kg wagi. Nie mam efektu jojo mimo że jestem po 7 miesiące po kuracji. Zdrowo się teraz odżywiam i problem został tylko w pamięci