Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

gaworek04

Noclegi w Katowicach

Polecane posty

Wybieram się na trzy dni do Katowic. Nie chcę jednak wydać majątku. Polecacie jakieś niedrogie noclegi?

Gość gość
W jakich granicach?

Gość Juwenia
Sprawdzałaś serwisy rezerwacyjne? Często tam są najtańsze oferty. Polecam bookapart.com i booking.com :)

Gość gość
Wydaje mi się że w tym przypadku przez Bookapart może być taniej

Gość gość
Niedawno szukałam dobrego i taniego (choć wiem, że to rzadko idzie w parze ;) noclegu w miejscowości Katowice, Znalazłam fajną stronkę http://otonoc.pl/noclegi-katowice z zaskakująco dużą ilością noclegów w Polsce i fajną usługą - lokalizacja najbliższego noclegu w miejscowości. Takie coś widziałam tylko na booking ale booking znowu ma dużo mniej hoteli niż ta http://otonoc.pl

Gość nowika8
Tutaj http://www.pogoriaresidence.pl są namiary na ciekawy hotel obok Katowic. Ceny mają ok, a można mieszkać w komfortowych warunkach. Poza tym w restauracji mają dobre jedzenie. Obsługa też jest ok. Koniecznie sobie zajrzyjcie na ich stronę.

Gość ragdoll4
ja szukałam przez Bookapart i wyszło mi całkiem tanio ;)

Gość gość
Wizytówki różnych obiektów są wrzucone choćby na stronę https://meteor-turystyka.pl/. Takich stron z bazami noclegów jest sporo. Mi się z Meteora najwygodniej korzysta, mają przejrzystą stronę, łatwo dotrzeć do tych ofert których się szuka. Inna sprawa, że mam wrażenie że akurat u nich na stronie tych noclegów jest najwięcej.

Gość gość
Ja jak przyleciałem do Katowic samolotem to niedaleko lotniska jest hotel Iskra - polecam. Dobre miejsce. Lotnisko blisko, do tego smaczne jedzenie w restauracji, miejsce godne polecenia.

Gość gość
Niedaleko lotniska są hotele Iskra i Wilga - najlepsze rozwiązanie wg mnie.

Gość jasminowox
Hotel Iska - moge polecic, bylam na jedna noc kiedy mialam przelot. Dobre warunki a cena wcale nie jest duza.

Gość gość
ostatnio jak bylam na delegacji w Katowicach spalam w hotelu Wilga niedaleko lotniska i bylo calkiem niezle, czysto , schludnie i calkiem tanio

Gość kelwinklajn
Ja polece dwa hotele w Kato ktore maja dobra lokalizacje i akceptowalne ceny. Hotel Wigla oraz Iskra. Na lotnisko niedaleko , pokoje ladne , czyste a do tego mila obsluga

Gość LuizaMat29
spał ktoś może w hotelu Iskra?? Będę przejazdem w Katowicach i z tego co widzę to całkiem ładnie objekt wygląda, miejsce dobre a ceny też przyzwoite

Gość karolinka98

Ja spałam i mogę polecić. Schludny, czysty hotel w dobrej lokalizacji. Obsługa i jedzenie na plus. Ceny też są przyzwoite jak za tą cenę 

Taaak, zatrzymaj się w Hotelu Wilga! Mają bardzo konkurencyjne ceny a jakość pierwsza klasa. Zajrzyj do nich na stronę i sam zobacz 

Gość AlvaroSolero

Zgadzam sie z poprzedniczka, lecz moge rowniez polecic Hotel Iskra, rowniez wspaniala lokalizacja i super ceny. Jezeli zalezy Ci na czystym i wygodnym pokoju to tam go napewno dostaniesz. Polecam serdecznie 🙂

Gość gosc

a czy ktos z was nocowal w www.noclegimirow.pl?