Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mój pierwszy raz...

Polecane posty

Gość gość

Jeszcze go nie było. Mam 17 lat, mam chłopaka starszego od siebie o 8 lat. Nie jestem z nim długo, ale on często daje mi poczucie ze jest tym z którym chciałabym mieć swój pierwszy raz... Wiem ze to nie jest coś z czym powinnam sie spieszyć, ale coraz bardziej mam takie myśli, ze naprawde bardzo chce.... Nie jestem długo z moim chłopakiem, on cały czas mi mowi ze nic na sile, ze on poczeka, jednak wiem ze on tego chce. Jednak nie jestem w 100 procentach pewna, ze nie chce tylko tego. Boje sie ze właśnie tylko tego chce ode mnie. A jak jest z antykoncepcja? Panicznie sie boje ze może zajdę w ciąże... Mam w planach studia, a wiem ze ciąża w moim wieku przekreśliłaby wszystko...

Gość gość
Zacznij od wizyty u ginekologa i tam dowiedz się o antykoncepcję dla siebie.

Gość gość
Ja też mam 17 lat i planuję swój pierwszy raz. Zdecydowałam się na użycie prezerwatywy, jednak żeby mieć 100% komfortu i 0 szansy ryzyka chciałabym żeby mój pierwszy raz odbył się w dni, które nie są płodne, wtedy myślę, że będę miej się tym wsyzstkim przejmowała. Szukam teraz jakiegoś niezawodnego sposobu na obliczenie tych dni płodnych. Możecie mi pomóc, jak to policzyć?

Gość gość
Szukaj w Google kalendarz dni płodnych.

Gość gość
A pozniej was zaden na zone nie bedzie chcial. Idiotki najpierw slub potem lozko!