Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Poziom dyskusji tutaj

Polecane posty

Gość gość

Poziom dyskusji jaki można zaobserwować na tym forum jest przerażający. Nie wiem gdzie pracujecie, albo gdzie pracowałyście przed wychowawczym -a ponoć są tu same kobiety sukcesu, które duszą się w domu -ale nie wyobrażam sobie na zebraniu w pracy odezwać się do kogoś w stylu "nie ośmieszaj się, masz zerową wiedzę", czy zwyzywać kogoś od najgorszych za odmienne zdanie. Jeśli się z kimś nie zgadzamy, podajemy rzeczowe, merytoryczne argumenty, wyjaśniamy swój punkt widzenia, a nie obrażamy w dodatku bez podania rzeczowych, sensownych argumentów. I słuchamy uważnie co inni mają do powiedzenia, bo nikt nie jest nieomylny i nikt nie ma patentu na słuszność. Po to jest coś takiego jak d y s k u s j a. Ciekawe czy w domu też taki sam poziom reprezentujecie rozmawiając np. ze swoim mężem, dzieckiem, rodzicami, teściami? Albo ze znajomymi? Kultura osobista i klasa to jest coś, co się ma niezależnie od tego, czy wypowiada się na teoretycznie anonimowym forum, pracy czy w domu. Takie tu podobno biznesmenki są, które muszą się rozwijać, a Wasz poziom dyskusji przypomina bełkot meneli pod budką z piwem. Szkoda tylko nerwów osób na poziomie, które wdają się z Wami w dyskusje, widać, że czasem ktoś próbuje normalnie rozmawiać, a zaraz się zbiega stado menelek, które tylko obraża, wyśmiewa, ale poziom wiedzy w temacie ma zerowy.

Gość gość
To ty gosciu nie wiesz ze tutaj pisze polskie szambo? Idz z tym textem do tego phedała co pisze o noxelii moze zrozumie, hahaha

Gość gość
bardzo prawidłowo i słusznie autorko.

Gość gość
Nowa jesteś na kafe? :D

Gość gość
niestety ja ,ale taka prawda mnie bynajmniej najbardziej irytują te kobiety co piszą o cudzym KROCZU I POCHWIE w stylu ja wiem lepiej jakie ty masz ;-D r/o/z/p/i/e/r/d/a/l/a/ mnie to :-o

-chamstwo tu jest bo moderacji tutaj nie widać, a nawet szkoda byłoby na to tracić czasu -anonimowość ma tu decydujący wpływ jak na każdym forum

Gość gość
dokładnie tu nawet największy pasztet może być kimś ambitnym , spełnionym człowiekiem żeby choć odrobine poczuć się lepiej a klasa i kultura :-D nie proszę Cię autorko 85 % nie ma pojęcia o czym TY napisałaś toteż topik twój umrze śmiercią naturalną A MY CHODŹMY ZASMAKOWĆ TROCHĘ PROSTACKIEGO HAMSTWA

Gość gość
Ale widocznie odpoowiada wam owe chamstwo, jezeli tu siedzicie :D