Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Masturbacja

Polecane posty

Gość gość

Czy to prawda że dla kobiet które często się masturbują ale nie uprawiają seksu, potem gdy zaczną go uprawiać ciężko będzie im osiągnąć rozkosz??

Gość evenika
tak wlasnie jest!!!!!! Ja tam mialam. Najpierw dlugi czas robilam to w wannie kierujac strumien wody ze sluchawki prysznicowej wprost na c***. lubilam to i zawsze mialam orgazm. a potem gdy wyszlam za maz (on byl moim pierwszy) to przezylam totalne rozczarowanie wlasna seksualnoscia. okazalo sie ze nie jestem zdolna do orgazmu ani nawet do mocnego podniecenia jesli nie czuje wody. sam penis i nawet jezyk maze to za malo. ani penetracja pochwy mnie nie podnieca ani minetka. zal...

Gość gość
Moja żona- 37 lat nigdy się nie masturbowala. Mówi że nie potrzebuje bo nic nie czuje, nie osiąga żadnej przyjemności. Przy stosunku też nie osiąga orgazmu. Trochę szkoda, bo nie wiem jak jej pomoc

Gość gość
Nigdy nie sądziłam że tak może być. Pierwszy orgazm miałam dość wcześnie bo w wieku jakiś 10 lat od tamtej pory regularnie się masturbuję i to też może być powód tego że nie mogę stworzyć normalnego związku

Gość gość
bzdura.to uczy siebie i swojej mapy ciała,a także "drogi" do osiągnięcia satysfakcji sexual. oczywiście mogą się "zafiksować" jakieś tam przyzwyczajenia,ale sex z partnerem to coś jednak innego,feria doznań jest bogatsza kiedyś tam,mając partnera,nie zauważyłam,żeby były problemy,było super a będąc w związku i nie wiedząc co to dobry sex i porządny orgazm ,niezłą byłabym frustratką,a potencjalny partner tym bardziej(chyba?) ..po prostu straszna taka wizja,i może jak ktoś ma takie problemy powinien udać się do seksuologa,bo to nie jest normalne