Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Nefretari69

Makijaz Permanentny w Studio Trio (Rynek Kleparski)

Polecane posty

Witam, Chcialam zapytac czy robila ktoras z Was makijaz permanentny w studio Trio na Rynku Kleparskim ? Kupilam ostatnio groupon na gorna kreske, ale po przeczytaniu opinii o zakupach na grouponie zastanawiam sie czy dobrze zrobilam. Prosze o szczere opinie :) PS: Moj komputer nie posiada polskich znakow wiec przepraszam za bledy ;)

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 moniaaak
Wykupi艂am sobie na grouponie makija偶 permanentny brwi w Trio Studio i jestem bardzo zadowolona. Pani Gosia, kt贸ra wykonywa艂a zabieg, bardzo dok艂adnie wszystko mi wyt艂umaczy艂a, na czym polega zabieg, jak b臋dzie wygl膮da膰 i jak dba膰 sk贸r臋 po zabiegu. Dobra艂a kszta艂t i kolor idealnie do mojej twarzy, efekt jest super. Zrobi艂am sobie jeszcze kreski na g贸rnej i dolnej powiece i r贸wnie偶 wszystko by艂o bardzo dobrze i nawet nie bardzo bola艂o, znieczulenie by艂o bardzo dobre. Jestem bardzo zadowolona i polecam wszystkim ten gabinet.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
a ja jako艣 nie mam zaufania do takich karnet贸w, ale mo偶e mamy inne do艣wiadczenia? ;) cho膰 makija偶 permanentny kreski w艂a艣nie mam ( um贸wi艂am sie po prostu zwyczajnie na zabieg w http://www.strefa-piekna.pl/strefa-uslug/makijaz-permanentny/makijaz-permanentny-brwi.html ) i jestem pod mega wra偶eniem. Na stronie salonu mo偶na poczyta膰, czego si臋 spodziewa膰 :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Salon pora偶ka mo偶e dobrze wykonuj膮 zabiegi nie dowiedzia艂am si臋 i nawet ju偶 nie chce si臋 dowiedzie膰. Przez Grupon chcia艂am kupi膰 zabieg. Zadzwoni艂am dopyta膰 o szczeg贸艂y w og艂oszeniu pisze zamiast 800 z艂 p艂acisz 229 w sumie za zabieg w podliczeniu 偶e p艂acisz 599 z cennika wychodzi 偶e normalnie bez Gruponu bior膮 750. Kiedy poruszy艂am ten temat Pani po drugiej stronie zamieni艂a si臋 w niemi艂膮 kobiet臋 z podniesionym g艂osem i rzuci艂a s艂uchawk臋. Zrobi艂o mi si臋 niesamowicie przykro bo zosta艂am niemi艂o potraktowana a to oni podaj膮 nieprawdziwe ceny 偶eby zwabi膰 klientki. Sama ta rozmowa mia艂a odwrotny skutek ni偶 powinien spe艂nia膰 taki salon. Ma sprawia膰 偶eby艣my si臋 czu艂y leprze i pi臋kniejsze a nie 偶eby艣my si臋 czuli gorzej i bardziej sfrustrowane. Dlatego nie polecam tego salonu nikomu ze wzgl臋du na nieszczero艣膰, nieuczciwo艣膰 i brak szacunku do innych.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Judy999
Witam, w tym tygodniu mia艂am wykonany makija偶 permanentny kresek g贸rnych. Zabieg, cho膰 do艣膰 bolesny jest warty efektu. Szczerze polecam to miejsce, poniewa偶 wyposa偶enie i urz膮dzenia s膮 profesjonalne, natomiast Pani wykonuj膮ca kreski to profesjonalistka w swojej dziedzinie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Robi艂am ju偶 kilka zabieg贸w w tym salonie i za ka偶dym razem by艂am bardzo zadowolona. Makija偶 permanentny brwi pierwszy raz oko艂o 2 lata temu z grupom, p贸藕niej kreska g贸rna i regularnie przed艂u偶am w TRIO rz臋sy. Zawsze jest 艣wietny efekt. Polecam wszystkim , profesjonalne Panie, bardzo mi艂e, czyste wn臋trze. Salon na wysokim pozuomie.

Udost臋pnij ten post