Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Żaden mężczyzna ze mną nie wytrzyma bo

Polecane posty

Gość gość

Jestem szalona. Jestem po przejściach. Pierwsze psychotropy dostałam w wieku 16 lat. Padaczka na tle nerwowym. Nikomu nie mówię całej prawdy o sobie. Dziś jestem względnie normalna. Nie biorę leków. Mam pasje, kocham sport, studiuję, czytam książki, planuję podróże. Niestety jestem dziwna. Jestem inna, bo wyszłam z piekła. Miałam chłopaka ale w pewnym momencie zaczął mnie nienawidzić. Za: -wstawanie o 3 rano by podziwiać wschód słońca -taniec i śpiew w kuchni -radość z bułek przyniesionych prosto z piekarni -podziwianie krów na łące -jedzenie w domu wszystkiego palcami i leżenie z książką przed piekarnikiem -za każdą moją radość z wszystkiego. I jestem rozdarta bo przy nim znowu zaczęłam popadać w chorobę. Nie rozumiał jak przez 5 minut można siedzieć nad kubkiem kawy i zachwycać się jej zapachem. Ale nie wiecie jakie to cudowne, ja mogłam to stracić! Pamiętam jak obudziłam się w szpitalu i nie czułam nic. Dziś czuję wszystko. Lepiej, piękniej, mocniej. Widzę i doznaję ten świat na nowo. Wciąż jednak tęsknię. Tylko czy za nim? Czy może za miłością? Jednak czy człowiek obłąkany może kochać i być kochany? Czy ktoś może wysłuchiwać tych wszystkich bzdur każdego poranka, czytać po raz kolejny Mistrza i Małgorzatę o północy i pożerać słodycze porozrzucane po pościeli. Śmiać się jak szaleniec, jak szaleniec...

Gość gość
jesteś całkiem normalna,a na dodatek fajna,chciałbym taką dziewczynę poznać

Gość gość
Jestes stuknieta jak ja ;) ale jak ja znalazlam meza , ty tez znajdziesz...

Gość gość
bzdura w twoim przypadku po prostu zapamietaj na mur: syty nie zrozumie glodnego daje dolary przeciw kasztanom ze twoja nadwrazliwosc zrozumie tylko ktos kto juz ja spotkal i przepracowal, niekoniecznie ma w sobie

Gość gość
to sie mudl o takiego co wytrzyma z tabo

Gość gość
Wywołuję świetne wrażenie na początku, później ludzie się mną męczą. Nie mogą za mną nadążyć. Często słyszę, wow ale ty masz ciekawe życie! Nie, mam takie jak każdy. Tylko w ciekawy sposób postrzegam świat i potrafię o wszystkim tak opowiadać i przeżywać jakby to był co najmniej lot na księżyc. Do tego dla mnie nie istnieją granice spontaniczności. To ja jestem w stanie pojechać jak stoję ot tak, autostopem na drugi koniec Polski. Bo dlaczego nie?

Gość gość
zostaniesz królową kafe:)

Gość gość
Wez kolo i sie pie.....w czolo pier.....cu

Gość Nokian
Do autorki tematu:Ja marzę o poznaniu takiej jak Ty.Konkretnie szukam dziewczyny(28-35l)która na słowo padaczka reaguje normalnie,poważnie myślącej o życiu,wiedzącej czym jest szacunek człowieka,uczciwość,szczerość,umiejącej docenić wnętrze innego człowieka i szanującej ludzi niepełnosprawnych.Mam 35 lat,177 cm wzrostu,bez nałogów,niekarany,pracuję a do szczęścia potrzebuję dziewczyny dla której facet z lekką epi(petit mal)też jest facetem.Jeśli przeczyta ten post dziewczyna mieszkająca w woj.mazowieckim,łódzkim,chcąca poznać faceta z epi-zaryzykuj,odpisz.