Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dałem modela na portlal randkowy widac jak kobiety patrzycie na charakter

Polecane posty

Gość gość

u faceta jak tylko wyglad

Gość gość
heheheh tez kiedyś zrobiłem taki eksperyment, efekty przeszły moje najśmielsze oczekiwania, w opisie jakiej to miłości nie oczekują, a łapią sie wyłącznie na fote :). Poza tym , większość (tych po 40) oficjalnie już szuka towarów do rznięcia może być 15-20 lat młodszy byle by nie był 3 lata starszy :)

Gość gość
Przejrzyj sobie męskie anonse: "poznam nieotyła panią" - o charakterze ani słowa w całym anonsie.

Gość gość
Dałem modela to pisały co chwile tylko wygląd ich obchodzi

Gość gość
Przejrzyj sobie męskie anonse: "poznam nieotyła panią" - o charakterze ani słowa w całym anonsie. czyli facec***iszą prawdę nie są hipokrytami, jak większość kobiet, lubią szczupłe to jest oczywiste. charakter dla faceta ma drugorzędne znaczenie, kobieta może zwyczajnie mniej żreć i więcej się ruszać, powodzenie gwarantowane :)

Gość gość
zazdrościsz modelowi jak jakiś tchórzliwy pedał zdobądź się na odwagę i wstaw siebie :)

Gość gość
Swoja twarz tez dalem to mowily co niektore, ze moge miec kazda z taka twarza wiec :P

Gość gość
Kobiety to bezmozgie stworzenia i łatwo je wyłapać na wygląd, kasę lub bajere ;)

Gość gość
hahaha model! a wiesz,ze to od razu mozna poznac? albo pisza dla beki albo ty sobie jaja robisz,jakis eksperyment tu na forum, podpucha. toc fotkę modela od razu mozna poznac,zresztą mozna to odczytac z danych o zdjęciu. ty myslisz ze laski sa takie głupie? zeby nie było-jestem Nią.

Gość gość
Uwierz niektore mysla, ze to moje zdjecie dalem zdjecie takie zeby nie bylo widac, ze jest jakis fake czy tak :) kobiety chcialy nawet laptopa kupic ze zdjeciami tego modela placac nawet 2000zł wiec sama widzisz :D Niektore twierdzac nie widzialam tak przystojnego faceta :D

Gość gość
nie wiem z czego ci tak wesoło, uważasz nas za głąbów? Myślisz ze wrzuca sie fotki które można wyszukać prze TinEye, czy dziesiątki innych wyszukiwarek, toć to są spreparowane foty modeli (których admini portali randkowych też nie wykryją) Dane o zdjęciu, nie rozśmieszaj mnie :) Sądzisz, że Exif tak trudno usunąć? hahaha.

Gość gość
Dlatego kobiety nie patrza na charakter tylko na wyglad

Gość gość
to prawda, jestem teraz na sympatii przeglądam profile, najbardziej mnie śmieszy, że od faceta oczekuje, aby umiał gotować, pewnie jeszcze w domyśle, by dobrze prał i sprzątał :D W swoich opisach to oczywiście Najbardziej lubią, Pub/ restauracje, zakupy, imprezy. Idealne kandydatki na żonę :D

Gość gość
Przecież wiadomo, że każdy by chciał modela o idealnym charakterze, a nie modela podłego czy brzydala dobrego.

Gość gość
Jakby wszystkie były z tymi "ideałami" to nie widywałoby się na ulicach facetów naprawdę niegrzeszących urodą- niskich,otyłych,wyłysiałych idących pod rękę z kobietą.

Gość gość
ja dalam dwie modelki z czego jedna grala wampa a druga szara myszke... zgadnij ktora miala wieksze branie :P

Gość gość
faceta oczekuje, aby umiał gotować, pewnie jeszcze w domyśle, by dobrze prał i sprzątał smiech.gif XXX Jakby sprzątał po sobie to już wystarczy i umiał cokolwiek dobrego zrobić do jedzenia :]

Gość gośćona27lat
Wstaw tutaj....ja po portalach nie szperam

Gość gość
Ale się oburzacie panowie. Sami lecicie na babki, które świecą w Internecie cyckami , mają na sobie tonę tapety i wyglądają jakby zatrzasnęły się na solarium. Nie udawajcie świętych. Właśnie takie mają największe branie na portalach randkowych.

Gość gość
Jakby sprzątał po sobie to już wystarczy i umiał cokolwiek dobrego zrobić do jedzenia :] xxx no i tu widać już jedną panią z sympatii_pl :) a może do wyrka też powinien podawać ? :) żadna nie napisze, że facet powinien robić co do niego należy, naprawić dach, rynnę czy zepsuty kran, zadbać o auto, co nieco naprawić przy nim, wymienić, żyrandol, nie wspomnę o naprawie odkurzacza :) To niepotrzebne, ważne, żeby ugotował i posprzątał, a przy tym przypominał nieco jakiegoś modela :)

Gość gość
no i tu widać już jedną panią z sympatii_pl usmiech.gif a może do wyrka też powinien podawać ? usmiech.gif XXX Nic takiego nie napisałam. Znam facetów moich koleżanek i wiem,że nawet talerza po sobie nie potrafią umyć a wszędzie leżą ich rozrzucone skarpetki. Chyba żadna nie oczekuje domu wysprzątanego na błysk tylko ewentualnej pomocy w prostych czynnościach. No ciekawe jak często ten dach czy odkurzacz naprawiasz, pewnie raz na kilka lat. ..

Gość gość
chyba nie masz własnego domu :) bo ja zawsze mam coś do roboty, jak nie przy domu to w ogrodzie, tuje, trawnik, oczko. Sorry ale wymaganie od faceta jeszcze gotowania... hmmm :) Może bym i się nauczył, ale po co to takie niemęskie :)

Gość gość
Hahahaha też mi odkrycie!!! Przyszedł na forum i się wymądrza, że sól jest słona! :D a co to, kobiety nie mają prawa patrzeć na wygląd? Facet musi spełniać szereg różnych kryteriów, nie tylko wygląd i nie tylko charakter! Jeśli mi się facet nie podoba, wręcz odrzuca mnie od niego, to co mi po jego charakterze? Bezpłciowa to jest przyjaźń. A do związku facet musiałby mnie przynajmniej nie odrzucać fizycznie. Ale kafeteryjni faceci od razu popadają w skrajności i twierdzą, że kobiety patrzą tylko na wygląd, podczas, gdy jest to jeden z kilku elementów :D

Gość gość
No nie każdy ma dom z ogrodem. Większość ludzi jakich znam a szczególnie facetów mieszka we własnym lub wynajętym mieszkaniu. Ja nic w tym niemęskiego nie widzę, ale jesteśmy jak widać z innego pokolenia.

Gość gość
patrzysz na dziunie z portalu i nawet nie wiesz o tym, że wcześniej miała więcej fiutów w buzi niż ty frytek w gębie :)

Gość gość
do gość dziś ale po co ta hipokryzja na portalach , nie lepiej jasno napisać że szukam przystojniaka, tak jak facec***iszą że "wyłącznie szczupłe"?

Gość gość
a ty patrzysz na modela i nie wiesz ze bzykal wszystko co mu na drzewo nie zwialo

Gość gość
Ja nic w tym niemęskiego nie widzę, ale jesteśmy jak widać z innego pokolenia. xxxxxxxxxxxxxx Nie ma znaczenia czy mieszkanie, czy dom, ktoś kto ma hobby, zawsze znajdzie coś ciekawego do roboty, nawet w wynajętym również można znaleźć "męskie" zajęcia :) Mozę faktycznie z innego pokolenia bo ja 40+, jednak wolę zapłacić i zjeść gotowe niż męczyć się samodzielnie :)

Gość gość
dziś nie wszyscy facec***iszą, tak samo kobiety - nonsensem jest pisać o sprawach oczywistych. Przecież po to są foty, a opis to jest do tego, czego nie widać - zainteresowań, charakteru. Albo się ktoś komuś podoba sądząc po fotach, albo nie. I tyle. A później jest jeszcze weryfikacja na żywo, czy się sobie oboje podobają, czy nie.

Gość brokeninside87
a czego innego oczekiwać po kobiecie, która siedzi na portalu randkowym:O nie wiem o co Ci chodzi, czego oczekiwałeś. zdrowe psychicznie osoby nie traktują innych ludzi jak towar w e-sklepie:O